Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
csak annyit ír, hogy felrakta a 195.62 béta drivert, és az megoldotta a gondot:
In NVIDIA control panel, under "Display->Adjust desktop color settings", I noticed the "Digital vibrance" was at +90% for both monitors. Setting this to +50% brought colors back to normal levels.
nézd meg az nvidia control panelben, a "Display->Adjust desktop color settings"-t, és vedd le digital vibrance-t 50-re, vagy lejjebb
de te már ezt megcsináltad, úgyhogy nemtom mi lehet még a baj
esetleg szedjél le jóval régebbi (pl 1 éves)drivert, néha ez is segít
nekem pl most egy gtx260-om van, de egy fél évvel ezelőtti driver van fent, mert a legújabb nagyon sz*r lett, állandóan lefagy minden, a régivel pedig ok
egy próbát megér.. -
sheep
addikt
hali
meg tudná vki mondani, hogy mitől lehet az, hogy a monitorom miért nem ismeri fel az analóg kábelt?
a dvi kábellel semmi gond, az analógnál a "detecting cable" felirat látszódik csak, és nincs kép
azért kellene az analóg, mert a monitor képe el-elmegy 1-2 mp-re (a képernyő elsötétedik, de nem kapcsol ki, majd a kép visszajön), és a külföldi fórumon az analóg kábelt írták megoldásnak
(bár tudom hogy így rosszabb a képminőség picit, de még mindig jobb mintha elmenne a kép)
egy LGW2452V monitorról van szó, sajna már nem garis -
sheep
addikt
hello
LG W2452V monitorom van
kb félóránként elsötétül a monitor 1-2 mp-re, de utána megy minden ugyanúgy tovább, nincs hibaüzenet sem
konfig az adataimnál
volt már ilyen kérdése másnak is, de választ nem láttam
tud rá vki megoldást?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest