- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
David888
tag
válasz
IstvánLászló #25283 üzenetére
Nem garis ez már. Anno 1 évet sajnáltak rá adni
s igen, 100% gyári hiba. Samsung TVknél is sajna mostanában leadtak minőségben. Ezt konkrétan a jászfényszarui gyárból hallottam. Szlovák gyártás minősége is egy kutya. Ez van .
-
Zimmi91
addikt
válasz
IstvánLászló #25195 üzenetére
4070 Super volt az előző gépben, új generációsat akartam, de már kicsit bánom
Erővel nincs gond, szal arra nincs panasz, remélem minél hamarabb rendeződik ez a driver probléma. Tesztelgetem még aztán majd kiderül, hogy eladom és veszek egy 40es szériát
-
Zimmi91
addikt
válasz
IstvánLászló #25193 üzenetére
Beszéltem pár ismerőssel akinek szintén 50es szériás Nvidia kártyájuk van Gsynces monitorral és ott is mindenkinél jelentkezik a hiba, akkor viszont szoftveres hiba lesz, addig szerintem használom hdmivel és ha már több helyről hallom hogy fixálták akkor rápróbálok a DPre.
-
Zimmi91
addikt
válasz
IstvánLászló #25191 üzenetére
Még nem néztem HDMivel, azért sem mert ugye csak DPvel van Gsync ami miatt vettem a monitort
Így az lenne az utolsó opció, valahogy DPvel kéne megoldani, délután megnézem a többi slotot is, meg valaki azt javasolta fordítsam meg a kábelt, ami a gépben volt az menjen a monitorba és fordítva, badarságnak hangzik, de valakinek ez is segített
-
Zimmi91
addikt
válasz
IstvánLászló #25189 üzenetére
Persze, próbáltam legfrissebb driverrel és egyel régebbivel is, mindegyiknél produkálta a hibát. A 3 portból még csak az elsőbe próbáltam, meló után végig dugdosom azokat is.
Kép nekem is van, ez a fekete screen 1 másodpercig van és megy is tovább minden, van hogy 1 óráig nem is jelentkezik, van hogy igen. Nagyon random az egész ezért se nagyon értem. -
xcsabo
senior tag
válasz
IstvánLászló #25181 üzenetére
Valamennyire járatos vagyok. De sajnos a gépparkom korlátozott, de van pl forrasztóállomás, hőlégfúvóval ha melengetni kell.
-
F34R
nagyúr
válasz
IstvánLászló #25175 üzenetére
BIOS ba kell belepned mert valami a kartyanal nem okes. Ha masik gepben/karival mukodik a monitor akkor biztos nem annak van baja. Mas dolog, linuxon volt felrakva nvidia-driver? mert az benne maradt a kernelben es azt nem is fogja ertemes felbontasban betolteni.
-
wanted5
őstag
válasz
IstvánLászló #25173 üzenetére
Minek szednéd szét ha mással működik? Ha szétszeded mit csinálsz vele? Hümmögsz egyet és összerakod?
Talán bios reset az új kártyával megérhet egy próbát. -
F34R
nagyúr
válasz
IstvánLászló #25171 üzenetére
75Hz-t ir a gyari Asus oldal, de mivel nem tamogatott se a Freesync se a Gsync igy valoszinuleg csak 60Hz-en fogod tudni hasznalni. Ezert latod a fiadnal is ezt a kepfrissitest. Probald masik kabellel, vagy VGA kimeneten is.
-
miczo
tag
válasz
IstvánLászló #25169 üzenetére
Csatlakoztass egy másik monitort a videokimenetre és nézd meg milyen felbontásban és képfrekvenciával akar elindulni, illetve bios alatt ad-e képet. "Tartományon kívüli" üzenet arra utal, hogy valami a felbontással vagy képfrekivel nincs rendben. Ha másik monitoron sincs kép bios alatt, akkor a videokártyával vagy a kábellel lehet gond. Első körben egy másik kábelt is próbálj ki, nem-e ez okozza az egészet. A monitort nem érdemes addig javítani, amíg nincs biztosan kizárva a többi hibalehetőség.
-
roseA580
tag
válasz
IstvánLászló #25166 üzenetére
Szia!
Ne a monitort próbáld megjavítani, mert valószínűleg nincs baja.
Ha visszatudod rakni a nvidia1070-et akkor egyszerű a megoldás:DDU-val töröld a NVIDIA drivert és kikapcsolod a gépet.
Kicseréled a kártyát és utána felrakja a Windows a Windows AMD driverét és lesz kép.Utána szűkség szerint telepíthetsz AMD drivert az AMD honlapjáról is.
Ha nincs meg a NVIDIA kártya akkor is van megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged