- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Zimmi91 #25203 üzenetére
Kikapcsoltam a Gysnycet és hagytam a DP kábelt akkor 3-4 óránként csinálta egyszer egyszer, szal biztos, hogy driveres hiba lesz, remélem lassan lekezelik. Addig kicseréltem HDMire amit adtak a monitorhoz, ezzel is tudja a 240HZet és itt nincs semmi hiba. Amíg nem lesz javítva marad a HDMi
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Zimmi91 #25196 üzenetére
Azt értem amit most mondasz,én sem nem is tudnék őrűlni - egy ilyen problémának.
Az az igazság hogy engemet is bosszant,hogy driver probléma okozhattya a gondodat.
A gépemben 1070 fut: EndeavourOS Linux x86_64-al és tudom nem mai a kari,de amire nekem is kell - mindenre is elég steam s.t.b.
Az újjabb vga-k engemet is érdekelnek,de az árúk és teljesítményarányúkat is láttam és nemőrűlők,főleg a nagy fógyasztásúk is nem mindegy.
Azt az infót kaptam hogy 500Wattot is megesznek és ehetnek.
A villanyszálát nézve ez óránként is csak a vga számolom és +500Watt+ ehet+alaplap+cpu,többit nem is számólóm,ami havi átlag 37Kwattot jelenthet és évi 450+Kwtot.
Azt majd írjál ha időd is engedi,mit síkerült megoldanod. -
IstvánLászló
őstag
válasz
Zimmi91 #25194 üzenetére
Értelek igen és driver is lehet a ludas,ezért is kérdeztem vga driver-t installáltad.
Azt tudom mondani erre,hogy igen használjad is addig Hdmi-vel,mig jönn driver-nek a javítása,de ez nem is boldogit is el téged és engemet és senkitsem.
A téma azért - érdekes,hogy nem egy olcsóbb vga-ról beszélünk és szómórú is ezt megtudnom,én tuti nem váltanék ilyen vga-ra,ha ilyen komoly problámák is vannak - jelenleg.Az infódat én is köszönöm - ami nagyon is hasznos.
A kérdésem miért váltottál erre a vga-ra?
A vissza küldésének a lehetőségén - én biztosan küldeném is vissza,ha van is rá még talán lehetőség elállásra. -
IstvánLászló
őstag
válasz
Zimmi91 #25188 üzenetére
Üdv!
A monitorodnak szerintem nincsenbaja,"Tegnap beszereztem egy Asus Prime 5070 videókártyát szintén DP kábellel összekötve néha-néha mintha eldobná a jelet fekete képernyő bal fent megjelenik a Display Port felirat.",ezt a vga-d DP kimenetének a híbájára - tudok csak gondolni.A gyárilag hozzá is adott HDMi kábel és nem is adtak hozzá DP kábelt,mondod egy olcsóbb kábelt-használsz,ismimnek is ilyen a monitora és ő sem kapott dp kábelt+vett eggyet és gépében a vga-ján van 3 Dp kimenenete mindegyiken van képe.
Az összes displayPortot probáltad is már?
A vga driver-t installáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest