Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Nos miután vagy 5 féle nvidia drivert kipróbáltam, a tapasztalataim a következők:
A 2xx verziószám felett fennáll ez a fajta hiba, viszont nem lóg ki az ablak a képernyőről. Az ez alatti drivereknél mindig éles a kép mindenhol, viszont kilóg oldalirányba a windows felülete. (Főleg akkor látszik, ha teljes képernyősre állítunk egy ablakot és az oldalsó gördülősáv fele nem látszik.)
Most egyelőre jó megoldásnak tűnik az újabb driverrel, hogy nem natív (1366x768 - milyen elcseszett felbontás ez?), hanem 1360x768-as felbontásra állítom a képernyőt. De ez még tesztelésre szorul. Mindenesetre nem vagyok megelégedve ezzel a 18,5"-es Acer V monitorral emiatt. Inkább lenne 1280x720 a natív felbontás. -
Fishor
senior tag
Most felraktam az ati catalistot, meg használtam egy darabig kisebb felbontáson úgy egész jó volt. Most visszaraktam full hd -re és a monitoron film et beállítva egész tűrhető a kép, kezdetekhez képest klasszisokkal jobb. Viszont a betűk továbbra sem tökéletesek, mert sok betű már nem narancssárga mondjuk, de olyan átlátszószerű halványszürke, és így olyan mintha homályos lenne a kép.
Ez ellen nem tudtok javasolni valamit, hogy mit lehet vele csinálni?Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest