- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
joecontra #7880 üzenetére
Most egy kicsit jobban belemélyedtem. A kábellal analógon jön a jel valamiért és 1920x1080nál nem enged csak 30hertz, váltottsorosat maximum, catalysttal se tudom ráerőltetni a 60hz-et, ezért is remeg a kép, kisebb felbontáson lehet csak 60at beállítani. Úgy néz ki kénytelen vagyok hdmi-n maradni. A szemem már úgyis hozzászokott ezekhez a kissé nyomott betűkhöz
-
bunkomen
aktív tag
válasz
joecontra #7871 üzenetére
Na kicseréltettem a kábelt, aranyozott meg minden kutyafüle. Van kép szó nélkül, viszont valami driver szórakozik velem mert nem enged 1280x1024 felbontásnál nagyobbat beállítani, egyszer sikerült ráerőltetnem az 1920x1080 de akkor vibrált a kép, majd beléptem catalystba és összesz*rta magát az egész.
-
bunkomen
aktív tag
-
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7818 üzenetére
Ja, tehát hogy arra gondolsz talán a monitor a rossz, és ezt kiszűrendő próbálkozzak másik laptoppal/monitorral, hogy kiderüljön melyik a rossz..
Egyébként ettől függetlenül, arra amit kérdeztem igen a válasz? (ha vennék új gépet menne-e a monitoron, ha nem hibás a monitor)
köszi -
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7814 üzenetére
Hogy konfiguráljam külön? A kiterjesztett asztal mit jelent? Igazából nem ez az eset érdekel, hanem hogyha vennék egy lenovo laptopot, ami ugyanilyen felbontású mint a mostani, akkor ugyanolyan képet adna-e az 1440x900-as monitoron mint a mostani pc, amiről a monitor megy.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7812 üzenetére
Próbáld meg egy nagyobbal is, hátha.
Nem lehet nagyobbal a max amit ki lehet választani az az 1440x900.De ilyenkor mindkét megjelenítőn ugyanaz van?
Igen, másolom a laptop képét a monitorra, ilyenkor még a laptop natív felbontását sem bírja, csak eggyel kisebbet - ahogy írtam eddig is -, szóval ilyenkor mindkettőn uaz a kép van. -
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7805 üzenetére
Köszi.
És egyébként egy 1366x768 felbontású laptopnak tiszta képet kéne adnia 1440x900-on?
Nem lesz torz elvileg, hogy más a méretarány? VGA kábellel is működnie kellene, ha veszek egy új notebookot 1366x768 felbontásút, akkor ha 1440x900-as monitorra rakom vga kábellel, akkor ugyanolyan képet kapok mintha a pc-re kötném a monitort?
köszi -
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7803 üzenetére
Szia!
Minden elérhető felbontással próbálkoztam, ha azt az opciót választom, hogy két képernyőn legyen megjelenítés (laptop+monitor) akkor 1366x768 a legnagyobb (a laptopon körbe egy fekete sáv jelenik meg a kép körül, összeugrik a kép) , de azt nem engedi beállítani, max. 1280x768-t illetve minden kisebb is megy, de az összes homályos. Ha csak a monitorra rakom a képet akkor engedi az 1440x900-at is de az is homályos.
Kérdés, hogy ez azért lehet, mert ilyen a laptop? -
bunkomen
aktív tag
válasz
joecontra #7789 üzenetére
Nem tudom mit takar az hogy natív, de az 1920x1080-at tudja. Itt a User's manual, hátha neked többet mond.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
joecontra #7730 üzenetére
Na megtettem a kedvedért.
Érdekes, hogy a notesz is Általános nem PnP képernyőként ismeri fel, és a driverjét sem tudom rája rakni. Lehet, hogy ez nem PnP képernyő? Valaki azt írta, hogy évek óta minden legyárott monitor az. Vagy lehet tán, hogy még is a kábel rossz?
Viszont gond nélkül és tartósan át tudtam állítani 75hz-re.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
joecontra #7728 üzenetére
Szia!
Azt nem figyeltem, hogy felismeri a notesz Acer kijelzőként, csak ott simán lehetett állítani 75hz-re, és úgy is maradt. Mi az a DDC?
A noteszgépen, ahol jó volt a frissítés, 32 bites Windows Pista 32bit van.
Az asztali gépen, ahol nem tudtam beállítani rendesen, Win 7 64bit van.
A notebookban egy Nvidia 8400M vagy mi a neve van, 128MB saját +512 rendszer memória.
Az asztaliban egy ATi Radeon 6790 1GB.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
joecontra #7724 üzenetére
Szia!
A kártya vadonat új. Persze ettől még lehet koki. Kipróbáltam, rádugtam a noteszgépet a monitorra, azzal teljesen jó.
Nem lehet, hogy "túl jó" a kártya ehhez a monitorhoz?
Azt meg hogy érted, hogy "Utóbbi esetben nem sokat tudsz tenni.". A kártya garanciális, vagy ez nem garis probléma?
-
fero02
nagyúr
válasz
joecontra #7630 üzenetére
Itt van egy, de azért arra kíváncsi lennék, h ugyan mit akarsz Te ezen nézni, megtudni róla vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged