- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
AxBattler #19483 üzenetére
Mivel az ICC-profil többet is tud, mint ami csak a monitoron belül állítható, ezért a fájl is szükséges általában a teljes finombeállításhoz. De ezt pontosan a kalibrálást végző tudja megmondani.
Elvileg lehetne úgy is, hogy a monitor maradna gyári állapotban és csak az ICC-profil old meg mindent, de gyakorlatilag jobb megoldás, ha inkább a szervizmenüben van fixálva, ami lehetséges. Ezt egészíti vagy egészítheti ki az ICC-profil. Ha a jelforrás nem számítógép, akkor ez nyilván nem lehetséges.
-
Kernel
nagyúr
válasz
AxBattler #19481 üzenetére
Üzemidőt nem lehet így resetelni, megbontás nélkül.
Ha a szervizmenüben gyárilag beállított RGB-szinteket stb. módosítják, akkor az örökre elvész. A szervizmenüben végrehajtott reset csak a gyártás utáni állapotot hozza vissza. Ezután következik a mérőkamerás kalibrálás, azt már nem lehet visszahozni, ha elállítják.
Hacsak nincsenek már erre is opciók manapság, nem láttam ilyet, vagy nem emlékszem.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
AxBattler #18258 üzenetére
Hát ezt a bolt/LG Magyarország tudja megmondani, de LG-nél direkt azért szervezték ki a tápot a monitoron kívűlre, mert az ő eszközeikben valahogy mindig tönkremenésre hajlamos volt. A külső tápjaik sem kevésbé ócskák, csak egyszerűbb a szervizelés, szerintem simán adnak másikat.
-
Mikisys
őstag
válasz
AxBattler #17626 üzenetére
Nekem most Ajax ablaktisztítóm van itthon és az ünnepre megtisztítottam a monitorokat.
Spriccelős flakon, de egy tiszta szöszmentes rongyra fújtam, majd a képernyőt áttöröltem. Legalább háromszor kellett végigtörölgetni újabb és újabb tiszta rongyfelülettel, hogy valóban tiszta legyen, mint egy új gyári. Sikerült.Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Üdv!
-
Kernel
nagyúr
válasz
AxBattler #17621 üzenetére
Felületi szennyeződés egyértelműen felismerhető a felület megfigyelésével, fény felé megfelelő szögben tartva, vagy rávilágítva a felületre.
Szinte nem is hiszem el, hogy ezt fejtegetni kell.
Ha a felület makulátlan, akkor már csak a kijelző szétszerelése után derül ki, hogy van-e ott valami.
Szokásos jelenség viszont, hogy a fórumokon tényállásokat közölnek. Hogy mióta van a gond, gyárilag ilyen, vagy csak később lett, arról már nem szólnak.
Közvetlenül a kijelző és a diffúzor közé elvileg nem mehet be semmi, más a helyzet, ha gyárilag került oda vagy javítás közben, ha valaki szétszedte. Megint más eset a háttérvilágítás üreges belseje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest