- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
orion1025 #21365 üzenetére
"● YPbPr to RGBHV VGA BOX is capable of handling SDTV, HDTV, XGA, SXGA, and UXGA video formats, which makes it an ideal solution for enhancing value in applications ranging from LCD monitors, to set-top boxes, to projectors.
● Supports PC video display resolutions up to UXGA (1600 x 1200 @ 75 Hz)
● Supports 480p, 720p, 1080i, and 1080p "Tessék választani!
-
s.s.j.goku
tag
válasz
orion1025 #17022 üzenetére
Sokadik probára bekapcsolt tegnap a monitor, de elég furcsak zugú hangok jönnek ki belőle.
Ha CCFL vagy intverter hiba ahogy te mondod, akkor ez anyagilag mit jelenthet nagyságrendileg?
azért 8 éves monitorra már nem szivesen költenék sokat
Lámpa nélkül is látni a képet csak nagyon sötét, de valamennyire kivehető. -
Tomdriver
őstag
válasz
orion1025 #17019 üzenetére
Na most akkor ide is leírom a típusát ha más szóba jött a márka, nehogy azt higgyétek valami nevesincs cuccért adtam ki 3x70K-t.
Ez egy Samsung S27D390H monitor, bármelyik webáruházban megkaphatod és ami a vicc, hogy teszteket olvasva sem írnak erről semmit! Tehát vagy a teszt írók igénytelenek, vagy szándékosan ferdítik el és nem írják meg mennyire hányadék, vagy tényleg belenyúltam egy rossz szériába, amit esetleg a gyártó még olcsóbban is adott a nagykernek...Mindenesetre már megírtam és elküldtem a vásárlástól való elállási nyilatkozatot és hétfőn viszem is vissza őket a boltba. ASUS VN279Q lesz helyettük, Samsungot meg elfelejtem örökre.
A történethez még annyit, hogy van egy Samu S27B350H monitorom amit 3 éve vettem (már nem gyártják), tehát tulajképp ezeknek az elődje, de annak paneljén egy körömnyi beszűrődés sincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged