- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirosvilamos
tag
Jól félreértettem ezt, azt hiszem, én a váltó állásának a visszajelző lámpájára gondoltam...
Ha azt akarod, hogy a szemafor világítson folyamatosan, akkor a "zongora" billentyűjét felhajtod, akkor folyamatosan kap áramot, és világít.
Ha automatizálni szeretnéd, ( vörös előtt megáll, zöldre elindul a vonat), akkor egy relét is be kell kötni, 08410, vagy 08414 a Tillig cikkszáma. Mondjuk 8414-el nem találkoztam még...most megnéztem, ugyanazt tudja, mint a 08410, csak nincs benne mozgó alkatrész
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmgyűjtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 1 / 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest