- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz
matyifej #18253 üzenetére
Szia! Nem most kérdezted, de hátha még segítség lehet.
Az én cicámnak pont ilyen baja szokott lenni. Amit megfigyeltem. Többnyire télen a fűtésszezon ideje alatt szárazabb a bőre, több szőre hullik, így többet szokott lenyelni. Valószínűleg ezért eszi a füvet is, mert a gyomrában megragadt a szőrcsomó. Ez ördögi kör, mert ha nem távozik, akkor begyulladhatnak a belei. Bezomax nevű szőroldó pasztát adj neki egy hétig és nézd meg mi változik. -
-
Essejó
veterán
válasz
matyifej #18253 üzenetére
Segíteni tippel nem tudok, de leírom a mi esetünk. A fentebb említett öreglány (16 éves) Nyeki a második almot orvosi rendelőben hozta világra császármetszéssel, mert az egyik pici elakadt. Akkor volt két éves, és ivartalanítva is akkor lett. Viszont azóta hányósabb az átlagnál. Tud hányni a száraz kajától, az alutasakostól, a konzervtől, a nyers csirke melltől, a nyers csirkemájtól, bármitől amit megeszik. De nincs benne rendszer. Próbáltam már hogy egyszerre csak picit kap és sok részletben kapja meg a normál adagját, az sem segít, van amikor a kajás táltól két métert sem jön el és máris repül a róka, de van, hogy órák telnek el az etetés után és álmából ébredve dobja a cuccot. Egészségileg teljesen rendben van, korához képest, a házi állatorvosunk szerint még évekig igen jó esélyünk van egymáshoz. Bárhol, és bármit képes lehányni: cipő(be)t, táská(ba)t, asztalt, ágyat, parkettát, számítógépet, monitort, konyha, előszoba, nappali, saját ágyát, a kutyáét. Lett már röntgenezve, hogy nem maradt-e benne valami felesleges cucc a császár + ivartalanításkor, de semmi látható elváltozás vagy olyan ami nem odavaló. Több állatorvosnál is jártunk vele, mind együtt érzett, és elmondta, hogy sajnos ilyen előfordul, de gyógymód nincs rá.
-
-
-
swoody
senior tag
válasz
matyifej #17908 üzenetére
Mikor mi elhoztuk a mienket, kepes volt az egesz napos szarazat bezabalni egyszerre, de nem akartam valtoztatni rajta, hogy tobbszor adjam oda, majd megtanulja ugy voltam vele. (gondolom azert alakulthatott ez ki benne mert 5-6 cica volt es probaltak annyit enni amennyit tudtak, akar a masik elol is)
Es kb. most van az 2-3 honapja (most 9 honapos), hogy betudja ossztani. Van, hogy ejfelkor arra kelek fel, hogy ropog a foga alatt a szaraz.Asztalra maszas nalunk egy nem es tapsolas es ennek a kettonek a varriacioi.
Amugy annyira durva, hogy tisztaba vannak vele, hogy mikor csinalnak rosszat, az is latszik a kis hulye fejen amikor tudja, hogy nem szabad es csinalja.
-
-
törölt tag
válasz
matyifej #17908 üzenetére
Miért eszik csak alutasakosat? Nem hiszem el, hogy egy jobb fajta szarazat nem ropogtatna el nap közben.
Az asztalra felmászós dologra a vízzel való enyhe permetezés nem tudom mennyire drasztikus. Személy szerint sose volt ilyen gondunk cicaval. Viszont mástól már hallottam ezt a módszert. Egy próbát lehet megér, ha a határozott “Nem!” szót nem érti meg.
Ja és képeket kérünk. -
Eastman
addikt
-
samujózsi
senior tag
válasz
matyifej #17792 üzenetére
Nem tudom, milyen füvet vittél neki, de nálunk az öreglány is válogatós volt e téren, meg a kutya is az.
Nagyon. Látszólag azonos fűből sem mindegy, hogy melyiket hajlandó megenni. A macs meg lakásban élt, ő az állatkereskedésben beszerezhető, füvek némelyikét volt hajlandó lelegelni.
Azt meg szerintem senki sem tudja megmondani neked, így távolról, hogy ez mennyire súlyos állapot. Én nem gondolnàm, hogy ha megfázott, azonnal orvoshoz kell rohanni vele, de ha mégsem, ha valami komolyabb...?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest