- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyifej
tag
válasz
samujózsi #17793 üzenetére
Elvittem az ügyeletre ide a közelbe. Kapott antibiotikumot, reggelre már eléggé rossz volt ránézni. Volt egy kis hőemelkedése, és ez a hurutos köhögés megvolt. Elméletileg felső légúti megbetegedés. Áprilisba költöztünk, klíma fűtés lett kiépítve, és egész párás egyelőre a lakás meg az ablakokon lecsapódik. Egyik nap láttam, hogy nyalogatja a cseppeket az ablak széléről. Ma megnéztem jobban, egy két helyen már egy mini penészfolt volt ott.. Most meggyőződésem, hogy ez annak az eredménye lett.. Injekció után 1 órával már derültebb volt sokkal, antibiotikum kúrát kapott. Most már böngészem is a páramentesítőket. Ha lenne valakinek segíthet ötletet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest