- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
Látom ő is szeret az asztalra és a pultra mászni. AZ enyimek is ezé fertőtlenítem folyamatosan a lakást.
Nekem szegény Dagi volt 7kgos.
Rozsdi csak 4kg de több rajta a szőr mint a háj sztem. Bár a franc tudja mert ha leül akkor akkora segge van mint a ház és ha ezt megjegyzem neki akkor megsértődik
Gerzsi meg tök girnyó pedig eszik rendesen.
Nekem mind a 2 házi cica bár Rozsdiban van vmi beütés a doki szerint mert túlságosan is nagy szörű. -
_Hunter_
őstag
Ez igen. Gyönyörű szép cica. Olyan tekintélyt parancsolóan tud feküdni.
A miénk hétvégén megint utazott egy nagyot. Most Kaposváron voltunk, mamámnál meg szüleimnél. Nem semmi volt. A nála kétszer nagyobb bakk macskát lepofozta. Csak úgy lestünk hogy mi a pálya. Pedig aztán nem is ő volt otthon. Vasárnap jöttünk vissza és vasárnap délutántól másnap reggelig csak aludt. Valószínűleg nem nagyon tudta magát kipihenni hisz nem érezte magát otthon. -
Agostino
addikt
Anemjóját de szép macska. Respect, látom hogy jó karban van tartva.
A kérója meg jobb mint az enyém waze
Nekünk is volt egy ilyen szürke cicánk de valami mockos alaptomos ge©i ellopta szegényemet, pár testvérével együtt. Minden ritka macskánkat elvitték már. Egyszer tudjam meg ki volt. Csak egyszer. Megetetem vele a szemgolyóit az kurv@elet.
Bocs, hogy így felhúztam magamat, de tényleg : szisztematikusan kiválasztják a legszebb macskáinkat, és elviszik. Legalább kérdeznének meg minket elötte. Amugy megvan a tippem ki áll a dolog mögött, és ha lesz bizonyítékom megfeszítem. -
isapeti
aktív tag
Nekünk majdnem ugyanilyen van, gyártmány és szín is passzol, egyedül a középső része más... gyárilag
ugyanis most már NAGYON másképp néz ki, hála a két macsek pusztításának
Majd holnap nyomok képeket, elég rendesen leamortizálták
De nem baj, mert még használható, és legalább örömüket lelték/lelik benne... szóval 2 macsekosok, óvatosan
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest