- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Teki1986 #12543 üzenetére
Vannak cicapanziók - családok - ahol szintén le lehet tenni. Igaz nem a legolcsóbb, de hosszabb időre nem rossz.
Nekünk is van egy bevált helyünk, ahonnan még fotókat is küldenek néha
Mi 2 hétre tűnünk el, így muszáj. Szomszédban nem bízunk. Szülőknél kiszöknének könnyen. Ezt a panziót meg az állatorvosunk ajánlotta.
-
ariel96
aktív tag
válasz
Teki1986 #12519 üzenetére
Szegény cicának ez maga lesz a pokol. Először az utazás, aztán érkezés egy idegen helyre...
Én egyszer a szomszéd lakásba vittem őket át a gyerekekhez, akiket ismertek - alig tudtuk kiszedni őket az ágy alól. Sírtak keservesen.
Egy igazi szobacicának a saját lakása a világon a legjobb hely. Időként, ha úgy tartja a kedve nézelődik kicsit az ablakból, és így tökéletes az élete. -
Louro
őstag
válasz
Teki1986 #12077 üzenetére
Nekünk az egyik cicánk gyakran nyalja a kezem, fejem, arcom (pajesz részen). Sokat olvastam utána, hogy ez így rendben van -e. Valószínűleg az én sós izzadtságom ízlik neki. Én úgy fogom fel, hogy engem is tisztogat, mint a tesóját.
Szerintem olyan tárgyakat nyalogathat, amiket megfogtál, használtál/használsz. De első körben mondjuk a vizes tálkát jól kimosnám és megnézném, hogy iszik -e egyáltalán rendesen. Nekünk még az ablakon lecsapódó párát is imádják. Akkor eléggé hangosan, de végülis csak pára.
A műanyag fólia miatt aggódnék, hogy meg ne egye. A mieink lehet le is nyelnék. Cérnát, cipőfűzőt, függönydarabokat (körömmel szaggatják és azt nyalogatják néha, mint a tollas pálca végén levő tollat szokták) is szedtem már ki a szájukból.
(#12076) Nazara: Én emiatt átálltam ivartalanított tápra. Igaz elég hamar ivartalanítottuk, de sose eszik ki teljesen a tálkájukat. Igaz naponta többször kapnak és ami marad azt "visszakeverem" a többi kajához, mert nem pazarlunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest