- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
Hm... Érdekesek voltak a cikkek! Nem is tudtam h a disznóhús ilyen veszélyes
Pedig néha szoktak kapni mikor épp vmi disznóhusit csinálok ebédre és vagdosom szét a husit és ami nem olyan szép azt odaadom a cicáknak, de csak keveset szoktak kapni, de hál ég nem lett tőle semmi bajuk.
A kutyakonzerv meg hát... tudom nem azt kellene nekik adni és nem is akarok kifogásokat keresni, de a minőségi jó macskakonzerv az olyan drága. Tudom akkor ne tartsak macskát.
De kapnak ők cica konzervet is. Alutasakosat, meg olyan kistálasat.
Amúgy nemcsak a mi macskáinkat etetjük. A környék összes kóbor cicája hozzánk jár enni.
És nincs szívem nem adni nekik. Tehát nekem 2 cicám van akik konkrétan az enyimek. Van egy befogadott fekete aki be is jön a lakásba néha és egy befogadott fehér aki szintén bejön a lakásba. És még van ezen kívűl 3-4 macska akik félnek, és nem lehet őket megsimizni, de van kirakva nekik kaja.
Amúgy ha minőségi száraz cicakajáról van szó akkor a Cat Chrow-t tudom ajánlani mert az megfizethető, több fajta is van. SZőrlabdák ellen, fogkő ellen, csontokra, belekre stb és a cicák nagyon szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest