- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsebacsi #27114 üzenetére
Akkor meg tuti a venti a baj, nálunk attól fél nagyon (pl a laptop hűtőm hangos, attól mindig fél ha bedugom, de egy idő után megszokja a hangját). A miénk extra halk, valószinűleg ezért sem fél tőle.
PhoenixK: A hámmal nincs baja. Rárakom (nagy nehezen, mert játszani akar vele, de nincs vele baja, ahogy a nyakörvvel sem), felkapom, kiviszem, lerakom, mászkál benne. Ezt sejtettem
csp01: Köszi! Amúgy nekem kell lefogni, vagy az orvos/asszisztens fogja? Azért kérdezem, mert félek hogy kiszabadul, vagy megkapja őket, ha fél, tud agresszív lenni, na meg még kismacska (lélekben, méretben és erőben nem) és sok mindent játéknak néz.
Akkor nálunk szerintem jó ha a szobában marad, max figyelni kell, hogy ne ugráljon magasra (vagy ne essen le). Hordozóba nem piszkít ilyenkor, ha egy éjszakára bent marad, vagy nem nyávog hogy engedd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest