Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKG
csendes tag
Egy PX shopban 50 dollárért tudtam vásárolni Buck 110-est, egyből hármat is vettem, már mindet szerető gazdának ajándékoztam.
Legendás modell, old school, masszív, ma már túlhaladott koncepció, mégis szerethető darab. Amerikai (USA) gyártás, a hozzá járó bőrtok mexikói, élethossz garancia, ébenfa markolat, réz baknik. Illesztése pontos, középen a penge mindháromnál, kiváló gyári élezés, szépen nyílnak (kétkezes). Kézbe véve jó fogású, nagyobb kezűeknek is. Nem egészen 50 dollár volt.
Ok, 420 HC, de szalonnára, kolbászra jó lesz.
Tipikusan az a kés, amit már lamnián is nézegettem, de amikor ott lógott előttem, nem tudtam nem venni belőle, másnap még kettőt megvettem, az összesen négyből, az utolsót egy havernak hagytam, mert szívem szerint azt is elhoztam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest