Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi #13177 üzenetére
Engem egyszer tanúként beidéztek a rendőrségre. A Gyorskocsi utcába kellett menni, ahol vannak előzetesben lévők is, szóval elggé szigorú a beléptetés. Délután 2-re kellett menni, szóval melóból mentem a megszokott táskámmal.
Belépés előtt kérdezték, hogy van-e nálam szúró-vágóeszköz, mert azt le kell adni. Mondom, hogy van nálam egy kajálós bicska. Szépen leltárba is vették (bár megjegyezték, hogy 10 cm-es pengéjű késsel biztosan élő marhát vágok
) aztán mehettem a beléptetőkapuhoz.
A kapu persze éktelen csipogásba kezdett, mire kipakoltatták a táskámat. Elő is került egy 12 cm hosszúságú fáziscseruza
Ekkor már elég csúnyán néztek rám, mert már vagy 20 perc volt az adminisztráció.
Ehhez képest a tanúvallomás 2 percig tartott, mert olyat kérdeztek, hogy milyen kapcsolatban vagyok XY-al, akiről még életemben sem hallottam, így a többi kérdés okafogyottá vált
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest