- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi #13177 üzenetére
Engem egyszer tanúként beidéztek a rendőrségre. A Gyorskocsi utcába kellett menni, ahol vannak előzetesben lévők is, szóval elggé szigorú a beléptetés. Délután 2-re kellett menni, szóval melóból mentem a megszokott táskámmal.
Belépés előtt kérdezték, hogy van-e nálam szúró-vágóeszköz, mert azt le kell adni. Mondom, hogy van nálam egy kajálós bicska. Szépen leltárba is vették (bár megjegyezték, hogy 10 cm-es pengéjű késsel biztosan élő marhát vágok
) aztán mehettem a beléptetőkapuhoz.
A kapu persze éktelen csipogásba kezdett, mire kipakoltatták a táskámat. Elő is került egy 12 cm hosszúságú fáziscseruza
Ekkor már elég csúnyán néztek rám, mert már vagy 20 perc volt az adminisztráció.
Ehhez képest a tanúvallomás 2 percig tartott, mert olyat kérdeztek, hogy milyen kapcsolatban vagyok XY-al, akiről még életemben sem hallottam, így a többi kérdés okafogyottá vált
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest