- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
hátha érdekel és érint valakit. szerintem minden obiban, de a soroksáriban tutira, nagyon jó áron adnak nagyon klassz növényeket. nekem Chaser kolléga adta a tippet, hogy a sétányrózsa 2000 forint, eredeti ára asszem valami 6500, illetve vettem még egy tölcsérjázmint is kemény 999 forintért szintén 7000 forint helyett. tök szépek, nem megmaradt kórók. aki arra jár érdemes körbenéznie ; )
-
Agostino
addikt
engem mondjuk rendesen kiver a frász a meztelencsigáktól, ez nálam valami pszichés dolog lehet, de azokra a retkekre tényleg a só legjobb okosság. bár állítólag van valami kacsa is ami megeszi őket. én mondjuk ha eljutok oda, ezekből a szárnyasokból egy kisebb sereget fogok tartani. működik még állítólag az is, ha leásol egy kisebb vödröt, rakás só az aljára majd arra szigetként jó szagos káposztát. az odacsalja őket, só elvtárs meg feloldja a gátlásaikat
-
Agostino
addikt
igen! köszönöm! ez már majdnem nyert, csak az enyémen a levelek gerincén nincsen csík. bár ez a videón idősebb növény, ez nálam kb nulláról kezdte.
-
Agostino
addikt
-
-
Agostino
addikt
sziasztok
volna a lépcsőnk előtt az udvaron egy méter * méteres betonozott rész. nem túl esztétikus és anno amikor a szakik lerakták ~ 50 éve a lejtéssel sem törődtek. szeretném feltörni és valami mutatósabb kerti kaviccsal helyettesíteni. láttam egyszer egy infographot ahol megmutatták hogy lehet vízelnyelősen megoldani, különböző méretű kavicsokat rétegelve. nincs esetleg valakinek ilyesmi képe / leírása? : S
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptovaluták és az adózás
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest