- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz Agostino #1270 üzenetére
Gyanús, hogy valami pletykaféle. Nem erre hasonlít: https://www.youtube.com/watch?v=x6GMPtTFXEI
Sok fényt és nedvességet / tápanyagot igényel, de álljon a vízben.
-
Chaser
legenda
válasz Agostino #1270 üzenetére
Van novenyhatarozo app, nem tevedhetetlen, de sok mindent segitett felismerni
Szerk:
jeriko2 geotextilbol is van ami nem engedi at a vizet ( : tegnap irtam rola, ma jobban megneztuk, full muanyagnak tunik, 100gr-os oazisban vettem, nem tudom melyik gyarto, az 50es nem engedett fel semmit eddig, vizet egybol atengedi, az tenyleg geotextil es puha, szovet szeru, ez a masik meg szalakbol "szott"[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Agostino #1325 üzenetére
Van csigga csapda,. kis edenyke tetovel, de ben zart, sor kell bele, belemaszik es belefullad, talan itt is linkeltek
Csirke megeszi ha van, illetve a teknos is ( : azokkal es egyeb kerti finomsagokkal novesztettem meg az enyemet anno, persze ahhoz ossze kellett szedni oket
Ha van gyik az is negeszi, kisebb ronkokbol satorszeru bungallot kell epiteni, ha van a kornyeken gyik akkor bekoltozik majd - en mar epitettem, de meg nem jott -Szerk:
Spet kicsit perverz azt nezni, belefullad-e a csigaba a csirke vagy sem ( : en anno a nagy erdei hangyakat is veluk takarittattam fel, egy ido utan telitodtek a hangyasavtol aztan nekik estek ujra, csirke kb mindent mefeszik, sajat fajtajat is ha ugy alakul[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Agostino #1389 üzenetére
fává nevelt sétányrózsa pontosan tehát nem a "kommersz" bokros verzió, van egy kis törzse, nagyon dekoratív, a normál verziót talán 300ft-tal adják olcsóbban
jázminra lehet még rácsapok ( : az évelő vagy egynyári?
érdekes árazásuk van, nemrég egy fél m körüli tuját vettem 2300-ért, nem kommersz darab, nem volt rajta ár, kinyomozták, a harmadannyiba kerülőket is ugyanannyiért adják, mondom ok, akkor jó lesz a nagy :dszerk: közben kigugliztam, teleltetni kell, előtte visszavágható teljesen, no, a nagy fenyő törzse kap egy új lakót
ami még nagyon dekoratív és szereti az egész napos tűző fényt a porcsin rózsa/porcsinka/kukac virág, egynyári, de elszórja a magjait és kb mindig ki tud kelni jövőre, élénk piros, narancs, pink, ciklámen, sárga stb színei vannak a virágjainak, nagyon szép, faluhelyen régen standard volt mint megtudtam, eddig még nem láttam, de már van nálunk is, 200-250ft körül van egy kis cserép, olyasmi mint a sziklakerti rózsák, kb megél mindenhol
illetve vannak még fűszer, koktél növények az obiban apróért, menta, citromfű, stb, 500ft/cserép, általában 3 fajta van egybeültetve, kertekbe pl mentával óvatosan, de erkélyre tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Agostino #1393 üzenetére
egyik helyen múltkor normál áron volt, pár sorral odébb 2000-ért, kissé leharcoltak megint másik helyen 1000-ért jázminka megy majd a pincébe a leander és dhalia mellé télre, jah a sétányrózsákkal egyetemben
Darksiders84
angyal trombita? megnézheted a trombita folyondárt is, sok verziója van már, dézsában nevelve biztos nem burjánzik el, fává nevelt verziója is van, obiban is van/volt, egy jó 15cm átmérőjű törzsű példányt is annyiért árultak mint a pár centiseket
mocsári hibiszkusznál szebb a kínai hibiszkusz, hasonlítanak egymásra_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest