- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
lorcsi #13593 üzenetére
A napelemes egy ideig jó, de utána megszokja. Próbáltam én is sok mindent, végül ez a vakond alagút csapda [link] vált be. Mondjuk én a helyi gazdaboltban vettem olyat ami egy sima szürke pvc csőből van. Ma is fogott egyett, áttelepítettük. Annyi, hogy rendszeresen kell nézni.
-
hiperFizikus
senior tag
-
-
Dorian
félisten
válasz
lorcsi #13231 üzenetére
Amúgy a lombszívó nem felületre való, ott sokkal egyszerűbb lombseprűvel összeszedni. Arra való, h 1. az összeszedett lombot felszívja, összedarálja a zember, ami aztán mehet mulcsként az ágyásokra, bokrok tövébe, stb; 2. a szélekről, sarkokról, bokros részek tövéből való felszívni a lombot, ahonnan nem lehet, vagy macerás máshogy.
-
H-Zol
senior tag
-
Dorian
félisten
válasz
lorcsi #13223 üzenetére
Egyben fújó + szívó-aprítóm van, de 2 év alatt még csak a szívóaprítót használtam, sztem a fújásnak semmi értelme.
Bosch-t vettem, az elég erős volt a kategóriában és fém darálóval. Viszont diófa, gesztenyefa levelet ezzel is csak apránként lehet felszívni, mer annak masszív szára van és eltömíti, lehet szétszedni. A többi levél sima. -
Dorian
félisten
válasz
lorcsi #10924 üzenetére
Lehet, h lopják , de nem vettem észre. A rigók gondolom most költenek vagy mi, mert eltűntek. Ők korábban a cseresznyefáimról mindent lezabáltak.
Ma mentettem egy orrszavúbogarat. Full belegabajodott az epren lévő madárhálóba, a nyaka köré is szorult meg minden. Legalább negyed óra volt, de sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest