- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
Nerazim #4511 üzenetére
Körbe kapálod a törzs körül a földet hogy egy tányér formát kapj amibe beöntöd a vizet, így a víz szépen a gyökérzetre folyik és nem pedig mellé. Magyarán egy laza homorú részt alakítasz ki, azt híják tányérozásnak. A múlcsot azért érdemes eltakarítani, mert így akár maradhat alatta fertőzés gomba stb.
Szép és jó a mulcs díszkertekbe virágoskertekbe, de nem gyümölcsfák alá való, a fertőzések és a kártevők egyik melegágya. -
lemmy71
őstag
válasz
Nerazim #4509 üzenetére
Szerintem ahogy már írtam varasodás betegsége van a kis fádnak. Ha rágást is látsz rajta akkor vegyél még a Score 250EC mellé egy K1 rovarölőt is. Ja és azt a múlcsot takarítsd el a fa törzse körül, csak föld legyen és szépen tányérozd körbe heti egyszeri öntözés elég neki. Ne feled a permetezést legalább kétszer csináld meg ahogy írtam. Ősszel lombhullás után pedig bordóilé neo -val fújd meg.
-
lemmy71
őstag
válasz
Nerazim #4505 üzenetére
Az valami betegség, de lehet hogy csak maga a talaj nem megfelelő.
Fotózd le a leveleket, de szerintem ha csak sárgul és lehullik a levél akkor varasodás.
Score 250 EC -vel kezelhető, kétszer fújd meg vele, 7 napos várakozási idővel. A lehullott leveleket szed fel ne hagy a fa alatt. Az öntözést nem kell túlzásba vinni, szépen körbe kell tányérozni a törzset és hetente egyszer egy ilyen fiatal fának elég cirka 20 liter víz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest