- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jimmy8 #19480 üzenetére
Nállam 100 éves tégla ház , egy része hőszigetelt ajtók , ablakok termopán egy része ( a másik része nem , meg azokon van kutya ajtó kettőn
, de a kályhák miatt kell is , a beáramló levegő ) , anyós szobájába van egy kis csempe kályha , a szoba 6x6 méteres és 3, 75 méter magas a folyosón van a nagy tömb kályha , azt nem mértem fel de az megfelelne egy 6x8 méteresnek , és a mennyezet itt 2,70 m , a másik heiség ( valamikor egyben volt , de most , el van választva , fürdő, ebédlő, főző fülke de az alapterülete 6x7 méter és ott még lejjebb van hozva a mennyezet 2,5 méter , és ez mind egybe van nyitva és általában 23 + - fok van ( 20 fok alá nem megy , de van , hogy eléri a 25 fokot , ebben a tartományban ingadozik ) !!
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Jimmy8 #18885 üzenetére
Én Makita-t használok e típusú gépből pár éve. Megbízhatóssággal egyelőre nincs baj.
A száraz dolgokat szereti, a friss, nedvesebb ágakat nem aprítja annyira szépen.Viszont sajnos a tervezői valószínűleg még az életben nem jártak a természetben, nem láttak valódi faágat és soha nem is próbálták ki az általuk tervezett gépet. Legalábbis a betöltő nyílása alapján ezt lehet sejteni. Egy ágas-bogas, kanyargó faágat vagy metszés után a vesszőket erőst szenvedés beletuszkolni. Én csináltam rá egy tölcsért, így már használhatóbb. Hamarosan lejár a garija, akkor át fogom alakítani a betöltő nyílását teljesen.
A forgókése előtt-felett-oldalt van két fém pöcök, amik derékszögben állnak az aprítandó ágakhoz képest. Ez azt eredményezi, hogy nagyon szépen fenn tudnak akadni és meg tudnak szorulni a dolgok, amiket beleraksz. Nem értem, hogy miért nem lehetett ezeket ívesen letörni, hogy ne megakadjon az ág, hanem megvezesse a jó irányba...
Aztán a másik, hogy éljen a 21. század, ahol a gyártóknak a biztonsági fi..emfa..omokat egy ilyen gépnél is a 3 éves gyerek szintjére kell tervezni. Pl. menet közben nem tudod megrázni picit a gyűjtődobozát, hogy elterüljön benne az apríték, mert kikapcsol. Kis átalakítással persze ez is megoldható.
Szóval azért kell dolgozni rajta, hogy igazán használható legyen. Megbánni nem bántam meg, szeretjük, sokat segít és jól jön a házi mulcs
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jimmy8 #18885 üzenetére
Én itteni ajánlásra ( utánna olvasásra , videó nézés alapján ) a Gardent vettem meg , de még anyi időm sem volt , hogy átmenjek érte hozzátok Magyarországra , úgyhogy még nem tudok rolla mondani semmit !!
Ez volt a nesze semmi fogd meg jól
Száz darab körüli gyümölcs fa ágait akarom vele össze aprítani ! -
válasz
Jimmy8 #18885 üzenetére
A Riwallnak nagyon jó értékelései vannak, olcsó és 2+2 év garival van, én ezt venném ha csak ebből lehet választani. Ha az ár nem annyira számít, akkor viszont inkább ALKO.
Viszont nekem körkéses van: olcsóbb, egyszerűbb szerkezet, ha elakadna, azt jobban jelzi a fordulatszáma mielőtt megállna, sokkal könnyebb, kisebbre aprít és meg tudom élezni én is.
-
User_2
tag
válasz
Jimmy8 #15583 üzenetére
Polyram DF = Nátrium-diizobutil-naftalin-szulfonát
a Dunav egyik szülője a Cardinal, ami ha jól sejtem, az othello-hoz hasonlóan érzékeny a kénre, mivel amerikai nemesítés.
érzékenyet értsd: kibaxott gyorsan eldobja a leveleit, ha befújod vele.szóval próbáld meg kénmentes szerekkel.
de ezt csak így fotelból. fene tudja, de tünet alapján gyanús, h nem tévedek. a megbarnult részek gondolom szárazpapírszerűen morzsolhatóak.
ellenpróbaként ablaktisztító spray flaskájába tölts egy egész kis permetszert és fújj be vele néhány levelet. csak átlag mennyiséggel, nem kell brutálba nyomni. ha leszáradnak érzékeny a kénre.
az eljárástól nem kell megijedni, mert jobb, ha csak 3 levelet vesztesz el, mintha a következő permetezésnél az egész tő teljes lombozatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest