- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
A több köbméternyi Leylandit én amennyit csak lehet kézzel (metszőollóval, ágvágóval) feldarabolok és zöldhulladékos zsákba rakom, vigyék el a francba. A maradékot meg esőtől védett helyen pár hónapig szárítom, utána nagy lánggal, szinte semmi füsttel pillanatok alatt elég.
-
its_grandpa
tag
Csak rendesen ki/elszáradt dolgokat tudsz aprítani, az biztos nem megy, hogy levágom,aprítom. Én ~ 1 évig szárítom a faágakat mielőtt mulcsot csinálok ( mondjuk van rá 900 m2-em).
Amit a fagyalsorról metszek le ( ~ 15m) azt meg fűnyíróval darálom.
Van 53-ért forgókéses, megveszed mind a kettőt és 70+53 az még mindig csak 123, nem 250 -
totron
addikt
-
totron
addikt
A fás cucc miatt írtam a magasabb kategóriát, 20 mm-t említettél, annak meg kell. Nem ipari az még. Ha évente 1x is használja az ember, nem kellemes a "mossuk fel a házat fogkefével" jellegű elv gyakorlatba ültetése. De gyártható gallykerítés (twig fence) is vagy komposztálható.
-
totron
addikt
Alkalom adtán nevesítem, nem ugrik be most. Nem vettem olyat - ugyanazon pénzösszeg egyszerre tucatnyi helyre képes kívánkozni, azonnali kezdéssel - de láttam munkában, na azt képzeltem én el eredetileg is, mint darálótevékenységet.
(#13789) soldi3r, ez mikor volt és kiknek? Egyszeri akció a kormány részéről? Aki nem szenved örökös könyöklési és versengési kényszerben - mint én is - szeretne valami biztosra támaszkodni, de nem könnyítik meg alapvetően földtörvények ezt, még 1-1 szembeötlő vagy annak tűnő támogatás mellett sem. Mezőgazdasági témáról írtok offban! Mi van veletek?
-
its_grandpa
tag
+1 a fogaskerekesre, évek óta használok egy CMI-t (OBI, de most nem kapható).
Nálam többségben van az ágdarálás a gyümölcsfák metszése miatt. Dió, megy, körték, barackok. Saját mulcsot készítek az ágakból.
Ökör árak vannak de talán ez belefér, akciós 01.30-ig 70-ért és ha minden igaz fogaskerekes [link] . Az ágdarálás nem egyszerű meló, lesznek szitkozódós pillanataid, úgy készülj.
A fagyal meg egyéb sövény ágakat a fűnyíróval darálom le. -
ncc1701
veterán
Makita ud2500-am van. Ez elvileg 4-4.5cm körülig tud, de megáll, ha nem bírja. Kb 1-1.5cm nagyságra aprít, nekem bejött. Nem melegszik, nem panaszkodik, csak megy, komplett fákat letoltam már rajta egyhuzamban. Hátránya, h gyorsan megtelik a tartály, és ha leszarod, akkor eltömi magát, és lehet kotorni kifele az anyagot a kiömlőből.
Az ilyen 4cm-es ágakat pedig ha nincs kedvem aprítani a láncfűrésszel, akkor kiteszem az utcára. Másnapra elviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest