- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnny82 #26525 üzenetére
Na voltam a márkaszervizben. Azok szerencsére nem sérülések voltak, hanem kosz, ami kézzel le is jött, a fehér javítás pedig a szállítás miatt ragasztószalag volt, ami szintén lejött finom dörzsölésre. Csak ugye én nem mertem kaparászni a 2 napos autót! 1 helyen minimálisan le van pattogva a festék, azzal foglalkoznak is. De most nagyon örülök, hogy nem egy törött, javított új autót vettünk!
-
válasz
DJ. Ru$y #26524 üzenetére
Igen, direkt nem írtam. És ez az új autó is azért lett, mert a korábbi autómat 6. alkalomra tudták megcsinálni garanciában (mondjuk azt 1 évesen vettem, de garanciával márkakerből). Végül jó lett az autó és beszámolták, én pedig vetem egy új autót, hogy a régitől megszabaduljak...
-
válasz
Laca1212 #26521 üzenetére
Ez az első új autónk... Nem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat.
Békéltető testületes ismerőssel beszéltem, várjuk meg mit mondanak a márkaszerviz karosszériaműhelyében, aztán ha nem egyezünk meg, vetessek fel jegyzőkönyvet szakértővel. De az biztos, hogy panaszt fogok írni a márkaképviseletnek...
-
válasz
mephi666 #26519 üzenetére
Nagyon gáz.
Tehát holnap bemegyek ahol vettem és vetessek fel jegyzőkönyvet. Vegyem fel a kapcsolatot a márkaképviselettel is? Van már hozzájuk közöm sajnos az előző autóm miatt. Vagy írjak a vásárlók könyvébe, vagy hívjak vezetőt?
mod: a 2 szemetelős képre biztos nem tudják azt mondani, hogy 50 km alatt sérült meg gondolom...
vagy azt se tudom mit kérhetek? Elemcserét, vagy pénzt vissza, vagy autócserét???
és az a vicc, hogy azért vettem észre, mert leszarta 1 madár és lecsapattam, akkor láttam meg közelről...
-
válasz
Atomantiii #26516 üzenetére
Szeged, nem Renault.
Csak nagyon közelről látszik a hiba és egyértelműen látszódik, hogy a festés a szar gyárilag. Meg van, ahol javítva is van. Messziről nem látszik.
-
Sziasztok!
Új autó vásárlása után 2 nappal vettük észre, hogy van, ahol hibás a festés (szemcsés) és javított is (belehúztak 2 kis csíkot). Természetesen nem lett átnézve a kocsi, mikor kigurultunk a kereskedésből. Ma emailt írtam nekik a panaszommal, holnap viszem be a kocsit, hogy nézzék meg. A márkakereskedés karosszériajavító műhelyébe kell kimenjek. Így holnap fog kiderülni, hogy mit mondanak, mi az álláspontjuk.
Azt nem szeretném, ha egy vadiúj autót azonnal fényeznének, nem ezért vettünk új autót. De a kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak? Mit érdemes ilyenkor tenni? Nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÚJ 2K CORE I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó makulátlan oem KFA2 3060 1-click OC 12Gb
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ SM-X610N 5G 12GB RAM 256GB
- Eladó 16GB (4x4 GB) DDR3-1600 Patriot G2 Series Kit memória dobozával együtt. Ár: 7.990 Ft
- Elqadó Sapphire RX480 Nitro+ 8gb vagy csere routerre.
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest