- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Akkor off-ban egy kis háttérsztori, mert tényleg semmi infót nem írtam az ingatlanról.
A házat, amely egy 36 éves szilikátból épült sorház, átlag alatti állapotban (ezt alátámasztja az energetikai tanusítvány is), márciusban vettem (akkor kelt a szerződés).
Egy borsodi kisvárosban Kazincbarcikán, 49,9M forintért volt meghirdetve és 48,5M forintért vásároltam meg.
Az adott környéket kb. 1éve nézegettük ingatlan szempontból, ezért egészen jól képben vagyunk az árakkal. Hasonló típusú, adottságú ingatlanok ezen a környéken 45 - 55M forint körül voltak meghirdetve, esetleg volt 1-1 koppra felújított házikó is, azok 60-65M forint magasságában.
Ebből következően az általam kialkudott vételár teljesen átlagosnak tekinthető.(sőt...)A nav-tól a levél, pedig pár napja jött, hogy ők jönnének vizsgálódni és ha nincsen számlám/bizonyítékom az értéknövelő beavatkozásokról, akkor ők úgy veszik, hogy ebben az állapotban vettem a házat és ez alapján állapítják meg a forgalmi értékét.
Én teljesen értetlenül állok a dolog előtt, hogy ezt most miért???
Még annyit a sztorihoz, hogy egy cégtől vettem az ingatlant, esetleg lehet ezért van a vizsgálódás. (lehet soknak tartják a vételárat és nekem szeretnének segíteni, hogy kevesebb adót fizessek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Jogász topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Akciókamerák
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest