Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
''A razkodasveledelem nem egeszen ugy mukodik ahogy elkepzeled, ugyhogy az altalad vazolt gond nem johet elo''
Iriver Imp-350-es diskman-em volt, betölti előre memóriából, és onnan olvasta. 6 perc után megállt és kész futás közben. És ha jól tudom, az összes így működik
Épp ezért nem értem, h most a creative zen-nél mi van? Mert a HDD-seknek alapból kell lenni rázkodásvédelmi memóriájuknak, különben nem bírják. Az iPod minire írtak 25 percet, az iAudio M3-ra 12 percet, szóval akkor elv ilyet a creative-nál is fel kéne tüntetni, DE NEM ÍRNAK SEMMIT
utánajártam a line-in dolognak. Az irivereknél találtam olyat, h a Line-In bemenetre be lehet állítani, h külső mikronfon, vagy tényleg Line-In. Csak kérdés, h tényleg szépen tud-e külső mikrofonnal. Még iAudio cuccokon találtam Line-In bemenetet, de ott nem írták, h azt lehetne külső mikrofonnal használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgatós találkozó
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elektromos autók - motorok
- Sony PSP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Pixel 7 pro 128/8
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest