Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz lorcsi #319 üzenetére

Engem is a kényelem fogott meg. Elsőként egy FIT 80 -at próbáltam (kb egyforma belépő modellek,és ez árban és küllemben is jobban bejött), de az pont nem az én lábformámhoz való, valahogy sehogy sem akart összeállni, vagy szorított, vagy már nagy volt (pedig a SW .-ben fél méretenként vannak a korik, nem egészenként, mint a nagy áruházakban - innen is látszik, hogy jó értelemben vett szakbolt) A Kinetic viszont teljesen OK, a 44 méret nem nyomja a lábujjam, de kb úgy fogja a lábam (oldalról is), mint ha rá lenne öntve - nagyon komfortos volt.
    Másnap visszamentem megnézni az Oxelo korit, mert árban azért az sokkal jobb, 84 -es kerék is rámegy, stb, Nem tudom, hogy csak anyagban megéri -e az árkülönbséget a K2, viszont az én lábamon kényelemben egyértelműen nyert, így végül ezt rendeltem meg.
    Remélem jó befektetés - most épp a futást kezdtem újra, de tapasztalatból tudom, hogy idővel keményen elkezdi terhelni az ízületet (nálam biztos) - ha a kori tudja hozni ugyanazt a terhelést, de ízület kímélőbben, akkor lehet, hogy teljesen áttérek erre.
    Most kb úgy várom, hogy megjöjjön, mint egy gyerek, nézem a koris (kezdő) videokat, izgulok :B (A lányom pedig várja, hogy mikor röhöghet körbe :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák