- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #5396 üzenetére
Feltoltam a legfrissebb bios-t tegnap, egyenlőre nincs negatív tapasztalatom.. sőt, kevesebb core fesz kell a 4,5 gigához mint a régi bios-al
-
ironer23
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5399 üzenetére
Azzal váltottam át 5.1-re és egy mukkanás sincs
-
ironer23
csendes tag
válasz
Typhoon márkáju olcso régi 5.1 pc-s hangrendszert. Hol tudom ezt beáálítani pontsan? Beállítottam a szoftverébe 5.1-re de a hátsók illetve a center-subwoofer meg se szolal
-
Killer01
őstag
válasz
ok, ha lesz 1-2 szabad órám felpattintom a bios-t (mivel tuningoltan használom a rendszert kell időt szánnom az új bios korlátainak a megismerésére
)
-
Killer01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #5393 üzenetére
Ezt értem, de miért vagyok védve a Meltdown-tól ha nem fríssítettem biost? Vagy azt win update/víruskergető is kivédi?
-
Killer01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #5391 üzenetére
-
tkesy
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #5341 üzenetére
Ez alapján én még várnék pár hetet...
-
icon
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5288 üzenetére
Azóta megkérdeztem a supportot is, ők a szokásos dolgok mellé még belinkelték, hogy az általam használt ramok nincsenek a támogatottak között (érdekes F3-as BIOS-sal simán mentek)
-
speedernet
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5288 üzenetére
AX370-GAMING K3 rol beszéltem.
Nem épp a lególcsóbb darab.
Egyébként ezen kívűl más bajom sosem volt a giga lapjaimmal. -
icon
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5278 üzenetére
ha erről konkrétabb infót tudsz, vagy itt, vagy privátban küldj róla
Köszi
-
csakdzsó
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5253 üzenetére
Anyámnak odaadtam a régi 775-ös core2duo konfigom.Gondoltam Asus lapokat építek bele"MER" az stabil....
Ja,évente megpusztultak,rendelhettem mindíg egy újat az apróról,Nekem a Gigával semmi bajom,tök stabil.
Valami idióta elkezdte az Asusokat ajnározni,ez lett a vége. -
tomic
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #5242 üzenetére
Köszi a segítséget. Holnap nekiállok tesztelni. Egyenlőre lejjebb vettem a cpu feszt és most is stabil még a rendszer.Holnap folyt-küv, ha elakadok írok.
-
lacafaca
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #5236 üzenetére
Sajnos közben kiderült már, hogy nem lehet a 20astól már visszalépni...
-
Tomika86
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5236 üzenetére
Közben rájöttem hogy tudok DVI-HDMI átalakítót tenni a videókártyára, úgyhogy ki fogom kapcsolni az alaplapit teljesen.
-
inci67
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5227 üzenetére
Táp Corsair 650, Win 10
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5224 üzenetére
Az utolsó stabil verzió
-
válasz
HartgeH3-2.8 #5218 üzenetére
A Giga Smart Fan rendszere viszont kifejezetten jó és hasznos
Szoftveresen is.
Igen, nekem is tökéletesen megfelelt eddig.W10\CCleaner... megvót'. De akkor nekifutok megint, most BIOS-t is frissítettem, hátha.
Gigáék megint megkeverték a x@roscsuprot, jól megkeveredtek a BIOS verziók:
F20 -> F22a -> F21... mindegy, én a legutóbbit tettem fel, eddig jól megy.
RevoUninstaller - ezt nem ismertem, este kipróbálom így is. Köszi!
-
válasz
HartgeH3-2.8 #5216 üzenetére
A korábbi, lementett verziót is megpróbáltam, de semmi, ugyanaz.
BIOS-ból elég macerás változtatgatni a profilt, mindig újraindítani a gépet... SIV-ből meg csak pár kattintás lenne.
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5202 üzenetére
Nem akartam M.2-es SSD-t, csak amikor elkezdtem az új gépet összeállítani elméletben, ez volt az első amit biztosra vettem, hogy az Adata SX930-lesz. Nem szívesen váltanék másra, ezért gondoltam az SX8000-re. Az is lehet, nálam 50 fok felé nem menne, mert amit eddig kinéztem házat, egy 20 centis ventilátor van elől, hátul 12-es. Most eszembe jutott, hogy egyenlőre gyári hűtő lesz a CPU-n, de ha a jövőben lecserélném egy komolyabbra, akkor lehet ki se tudnám venni az SSD-t anélkül, hogy leszedem a hűtőt, mert pont felé menne (jobb helyre is tehették volna). 15 éves konfigom van, ezért ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, hogy mennyire melegedne nálam. Tartok attól, hogy ha az SSD bírná is, az alaplap azon része túlmelegedne.
Még mérlegelek, lehet egy másik SATA III SSD lesz akkor.
-
Dustinzahn12
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5198 üzenetére
Köszi, közben megoldódott. Be volt kapcsolva az Intel Bios Guard és valszeg az szívatott.
-
tyan
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5195 üzenetére
Természetesen a legújabb BIOS van fent. Minden alapon van, volt egy CMOS reset is.
Ha egy 2 GB-os modul van bent, akkor minden szuper, de amint berakok egy másik 2 GB-os RAM-ot lehal a rendszer. A BIOS beállításokat átnéztem, a gép nincs húzva, minden alapon van. Úgy tűnik, hogy így jártam.Azért köszi a segítséget.
-
zyl_
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5176 üzenetére
A felsoroltakból minden megvolt.
A windows pedig nem hibás, laptopra most raktam fel ugyanarról a pendriveról és működik..Dvdről még megpróbálom de kizártnak tartom így.
Ma hoztam egy hibátlan ga b250m d3h-t és ugyanazt produkálja win10 alatt a felhasználó beütésénél kijön a kékhalál..így csak a processzor maradt.. -
taki01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #5135 üzenetére
Köszi a választ. Sajna nem találom a gari papírokat így veszek bele majd egy hangkártyát.
-
Giii
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5058 üzenetére
HW info szerint játékok alatt a max 61 fok.Ezt nem tartós de ugye 62 fok a Phenomoknak a "tűrésük".
Kipróbálom a többit és ha az Aida-val megegyező az érték akkor valószínű az lesz a "hiteles".
Köszönöm a segítséged. -
A214
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5062 üzenetére
Köszönöm a faradozásodat!
Nem sürgős.
A levélre kíváncsi lennék ha megoldható.
Az eladóval tudnák még értekezni ,hogy konkrétan az alaplaphoz jó-e. -
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5053 üzenetére
Szuper, köszi, holnap reggel nekifutok. ma már nem tudom elkezdeni.
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5051 üzenetére
Pendrive-al még nem csináltam.
Csak simán rá kell tennem mindent amit letöltöttem? -
Killer01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #5042 üzenetére
Nem frissítünk bios-t win alól. Még Gigánál sem
A win futása miatt jóval nagyobb a hibalehetőség.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #5041 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #5025 üzenetére
Akkor abszolút nem relevánsak a tapasztalataid.
Nekem tavaly nagyon nem fért bele egy újratelepítés, és 90 napos oprendszerekkel sem bajlódok. Van rendes legális licenc.
-
Dilikutya
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #5012 üzenetére
De te telepített 8.1-et frissítettél 10-re? Másrészt ebben nincs Smart Fan 5.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #5019 üzenetére
Köszi, én is a Bulldozer fele húzok inkább mégiscsak korszerűbb gyártástechnológia az X6-osnál. Hátha jól szalad is..
Torrent SSD-re megy, a temp-je is, maxolódik 29 Mb/sec-nél. HDD szűk, ha sokat seek-el, nem egy túl modern darab a 650-es WD ami benne van.
Azért alaplapba toltam a kérdést, mert: bár nincs a rev 2.1-emhez listázva az F5-ös BIOS, amit maga az @BIOS szedett le és tett bele anno (frissebb már nincs), a rev 3.1-es lapka (tökugyanez a chipset) már több AM3+ -os procit tud. Ha egyáltalán belemegy - mert nem biztos - érdemes megpróbálni abból egy BIOS-t ? Vagy megfőzné a 2.1-es lapot ? Láttatok már erre példát a neten ?
-
pateska
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5015 üzenetére
Sajnos régebb óta porosodik. Most lett a gépépítés projekt folytatva.
Valami boltot majd kerítek, vagy egy eladót aki árul 6. genes procit és segít...
Köszönöm a segítséget! -
pateska
csendes tag
válasz
Szerintem nem, mert egy csipogást sem ad, ventik pörögnek és ennyi. Gyárilag elméletileg 6. genesre van, és BIOS frissítéssel lehet aktiválni a 7. genes procikat. December 20 óta van támogatása, sajnos ez régebbi gyártmányú.
Alaplapon nem találok utalást BIOS verziószámra.
Q-Flash Plus ami processzor nélkül flashel. Viszont ez a lap nem támogatja azt. Ez volt a legelső aminek utánanéztem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Ha teljes a sötétség, akkor sajnos egy pc szerviz, és 2 perc alatt megcsinálják nektek. Én emlékszem valami DOS alapú flash megoldásra, ami még mielőtt bármi történne megcsinálja, de ha agyon ütnek se jut eszembe, de mintha találkoztam volna már ezzel.
Szerk:
Flash BIOS with the Flash Utility in DOS - GigabyteLINKEz nem az. A megoldás hasonló: [link]Egyszerűbb ha bementek egy pc boltoshoz, egy ezresért 2 perc alatt kész van.
Extrém megoldás amikor a bios chippet szedik le a lapról és azt flashelik be egy Pendriver segítségével, de azt nem ajánlom
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5008 üzenetére
VGA: ASUS.
Hát a bios, mint hibaforrás kerülgettem, de az ottani beállításokhoz nem értek annyira.
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5006 üzenetére
Már említettem hogy 1x úgy telepítettem a gépet hogy csak a tv program, tv tuner drivere és a torrent tettem fel. semmi mást. és volt gond.
Váltottam szolgáltatót kb fél éve és akkor új kábeleket kaptam, szóval az is kizárva hogy kábel gond.
Szóval ha vírus kereső fogja vissza, akkor az a Defenderre is vonatkozhat?
Windows telepítéskor a Security Mode-ot ki szoktad kapcsolni? (néhány oldalon olvastam hogy ki kell kapcsolni)
Security mode, Standard vagy Customized? -
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5004 üzenetére
Ez előtti konfiguráció is csinálta. Ugyan ezeket a tüneteket.
Szó szerint mindent lecseréltem, a gépháztól a klaviatúráig. internet szolgáltató, kábelek is beleértve.
Nem lehet olyan pechem hogy az is hibás, és a mostani hardver is. (és csak torrent/nagyon lan használat mellett)És mikor használom nagyobb teljesítménnyel a netet jön az ugrálás...
Böngészőben letöltöttem egy jó nagy fájlt, sokáig tartott, és akkor csinálta, torrent mellett sajnos még mindig csinálja. (mikor kikapcsoltam semmi gondom nincs)A sok újratelepítésnél alatt, az egyiknél csak a tv programot, torrent-et és semmi mást nem tettem föl. hiba előjött.
Volt hogy Videó kártya nélkül próbáltam ki - még az előző konfigurációval - szintúgy csinálta.Ha nem a driverek zavarnak be a win10-nek, akkor valami beállítási gondja lesz, de ennyi év alatt még mindig nem jöttem rá hogy micsoda.
Az összes drivert direkt a szolgáltatók oldaláról szedek, hogy ne legyen gond, és mégis...Na erre mit mondasz? (nekem semmi hasznos nem jut még eszembe.)
Miért jó ha egyes alaplapokon 2 hálózati hely van? (ha tennék hálókártyát a gépbe és mindkettőn menne a hálózat... hülye ötlet?)
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5002 üzenetére
A gépem konfigurációja: Win10 pro 64 bit (1703, build 15063.250)
Alaplap: GA-H170M-D3H
CPU: i5-6500
RAM: 16GB
VGA: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB)
SSD: TOSHIBA-TR150 (450GB)
HDD: WDC WD30PURX-64P6ZY0 (3TB)
ODD: HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70
Internet: Digi1000
Vírus védelmem a Norton Security (mikor Defender volt fenn, akkor is csinálta, szóval nem vírusirtó a gond, csak mondom, mielőtt a Nortonra gyanakszanál..)
A Driverek amiket találtam a lehető legfrissebbek.
A Sentinel szerint minden kiváló. A hardverek kevesebb mint 1 évesek. (a VGA lehet 1,5évaes.)Mit hagytam ki..
Mióta legutóbb írtam, megtaláltam, hogy a windows tűzfala még mindig be volt kapcsolva, (remélem) végleg sikerült kikapcsolnom. De mikor futtattam a Speedtest-et, letöltésnél nem volt semmi, de mikor a feltöltést tesztelte akkor elő jött a hiba.
Torrent mellett a hiba még nem jött elő (tesztelés folyamatban), remélem nem is fog. És végre túlléphetnék ezen a problémán..Van valami tipped a gondomra? (nem csak nálam van a gond. több ember is tapasztalta, több fórumon is jártam a problémámmal.)
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4999 üzenetére
Írtam, próbáltam mindenféle driverrel. (még win7es drivert is feltettem, ugyan az...)
Amúgy próbáltam már egy másik háló kártyával, de ugyan az a helyzet.1x már lecseréltem az egész gép belsőt. ugyanez probléma miatt. (és mert már kicsit elavult volt és frissíteni akartam a hardvert..).
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4993 üzenetére
Már megint előre kiabáltam..
(mint mindig)
Nincs ötleted arra a hibára hogy......
Ha a torrent fut már egy minimális sebességel megy a feltöltés. (0,1kB/s)
Már csinálja a hülyeségét.. adatcsomag vesztésem van a TV-nél és így ugrik az adás és a felvételben van egy szakadás. A játékban is érezhető egy minimális ugrás, szintúgy a videókban.
De ugyan ezt csinálja ha kikapcsolom a torrentet és egy nagy terjedelmű fájlt töltök le.Szóval akkor ugrik ha használom a hálózatot, internetet.
- nagyon sok drivert kipróbáltam.. (régi új, még régebbi, legújabb)
- Sok beállítást is próbáltam.
- megpróbáltam korlátozni a windost.
Egyik se vált be..Találkoztál hasonló hibával?
ui.: Windows 7 alatt is voltak adatvesztéseim a tv-nél, de ott nem ugrált a rendszer, se a felvétel. Miért érzékeny ennyire a win10?
-
hegegabi80
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #4988 üzenetére
Megcsináltam, ezzel csak az a baj, hogy minden indításnál klikkleni kell. Jó lenne, ha automatikusan csinálná. Na mindegy akkor jöhet majd a speedfan.
-
universum
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4986 üzenetére
Hol lehet beszerezni Gigabyte alaplapra takarólemezt? Régebbi alaplapról van szó.
-
Vadasz1
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4993 üzenetére
Szia sikerült megy csinálnom kb 7db volt meggőrbülve,egy i7 3770 hajt
-
Bal0924
senior tag
válasz
Igen, Win10 64bit, 1703 (15063,250)
Nem a torrent kliens zavar be, hanem az egyik oldal torrentjei zavar be, nem tudom miért. (kérdést már feltettem ez ügyben.. még várom a választ, nem biztos hogy válaszolnak..)
Mindig beállítok max net használatot a kliensen.
A CPU-t 50%-ra állítottam. (de felviszem 100ra.. de hétfőn-től ) -
hegegabi80
addikt
válasz
Igen az app center elindul winnel együtt, jobb oldalt lent látni. Akkor viszont ezen belül a SIV nem töltődik be, csak manuálisan. Ugyebár a SIV meg magában nem lehet, előtte az App Center mindenképp kell. Pedig jó kis progik.
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4963 üzenetére
Asszem végre sikerült!
Tiszta telepítés mellett és egy picit át állítottam a torrent kliensemet és most úgy működik mint kellett volna, amióta kijött ez a hulladék win10.
Már majdnem feltettem a gigabyte programjait de utolsó pillanatban megoldódott a hiba.
Tényleg stabilabb, most minden! -
universum
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4981 üzenetére
Köszönöm a választ. De idevágó kérdést is tennék fel még. Létezik-e olyan Gigabyte-os alaplap ami microATX méret van rajta legalább 4 SATA 1 IDE csatoló és minimum 3 USB csatlakozási lehetőség a lapon mivel 4 USB portom van a gép elején plusz egy kártyaolvasó.Meg még legyen rajta AUX IN vagy CD IN csatoló lehetőség a lapon.Jah és DDR 2 az már jó ha fogad. Létezik ilyen alaplap?
-
GAbre
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #4978 üzenetére
Hat en winem legalabb 3 konfigot huztam,teszteltem am3tol 775,tol 1055 ig.
Es sose volt 100 % kevesebb,foleg fix szorzoval.
Biosz a legujabb azzal kezdtem tegnap.
Aida ment.
Eszaki hid 60 fokig ment ma,de ennel volt tobb is tegnap.
Vagy legalabbis a borda forrobb.
Proci huvos volt 40-50 fok -
GAbre
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #4975 üzenetére
Beszéltem már azóta bolttal megnézik.
Csak olyan furcsaságok vannak,hogy nem mindig megy 100% a proci.
Prime-al aida-val is próbáltam.
Első 2 inditásnál ment 100on.
De azóta csak 3,6 körül megy,nem is stabil,állandó az érték. fx4300-as procinak 3.8 az alap,és 4 az oc-je.
Még ha a szorzót fel is rakom 4,2-re akkor se.
Tegnap még olyanokat csinált,h övöltött a gyári ventije ~4500rpm.Hiába a kézi beállitás.
Illetve északi hid bioszban,meg tálcán semmi task,sütöt.Ma nem csinálta még. -
GAbre
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #4973 üzenetére
Sajna nem volt túl sok időm foglalkozni vele,mert csak összedobtam.
Igen én is láttam,h nincs benne a támogatottban,de általában a ramok min. 50% nincs benne.
Majd megy a prime,meg 1 memtest is,elvileg ma.
Csak fura,h 1333-on megy,de 1600-on nem. -
GAbre
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #4971 üzenetére
Sajna nem tudok pontos tipust adni,nincs előttem gép most.
A bolt ahol vettük,nincs fenn shopjába kép alapján.
CSX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CSXO-CEC3-1600-8GB-KIT
Elvileg ez az de neten magas hűtőbordával hozzá,de sima kingstonhoz hasonló borda van rajta. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #4963 üzenetére
Mielőtt formatálunk:
AVG 2017 (csak az semmi más)
Ccleaner teljes rendszer pucolás, (registry is) minden!
Nézzük meg egy teljesen lepucolt gépen is tapasztalod e.
Nem tudom a procid mindjárt megnézem, de legyen a cpu state 100%, nézzük meg.Feszültség belövéséhez kell (majd):
CPU-Z, prime95 64bitBiosba lessünk be, aktiv 4 mag be van e lőve..
Intel Speed Shift On..
Intel turbo boost maradhat automata, legalább jobbak leszünk egy-két-három magos teljesítményben.Ami neked van az egy szuper kis lap, F22 vel hasít mint a disznó majd!
Küldetésemnek érzem, hogy a végére járunkAdatlapod töltsd ki kérlek, ilyenkor egyszerűbb
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4948 üzenetére
Fel frissítettem a bios-t.
Tényleg stabilabb lett a win10, de mikor leszedtem a gigabyte-ot programokat, megint ugrált a gép, de ritkábban. (lehet más is közrejátszik)
Gép újra telepítést tervezek - csak végre el kéne kezdenem.. - hátha tisztalappal nem fog csinálni semmit.A bios kinézete nekem tetszik. Az első bios-om ami nem egyhangú és a Smart Fan 5 is tetszik..
-
lao
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4953 üzenetére
az on/of charge :[link] ezt találtam.
-
lao
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4956 üzenetére
-
lao
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4953 üzenetére
Hello !
a te segítségeddel sikerült rájönnöm a hibára, Köszönöm!! A monitorom HDMI bemenete elhalálozott
Le teszteltem egy másik monitoron és tv-n is ,miden ok.Az alaplapnak semmi baja ,a biost nem piszkáltam úgy van ahogy írtad automatikusan átvált a dedikált vga és az igpu között.
-
petymeg
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #4948 üzenetére
Üdv!
Útban van az új PC-m Giga B250 alaplappal és Giga Gtx 1070 windforce vga-val. Mindettőhöz megkeresi ez az app center a friss programokat?
-
lao
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4950 üzenetére
Nagyon köszönöm,akkor marad a vga tesztelése másik gépben.
-
Bal0924
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #4940 üzenetére
Köszönöm.
Holnap első dolgom lesz frissíteni a bios-t.
És a beállításokat is köszönöm. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #4944 üzenetére
Dobozon csak a rev1-et és a check numbert találtam, a lapon meg pont eltakarja azt a matricát a vga ami nekem most kéne, de 1millió százalék, hogy nem F1 volt rajta!! Ezt rábízom a kollégákra mert nem merem 100%-ra bemondani, de F20 volt rajta kezdésnek emlékszem amikor megvettem még csodálkoztam is, hogy már fel van készítve 7genre.
-
petymeg
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #4942 üzenetére
Üdv!
Köszi a megerősítést! Volt már Giga lapom az eggyel ezelőtti EP-35 volt, nem volt vele semmi gondom.
A honlapján pedig mindenféle "Gamer" beállítások is vannak.
A H170 az veszi az i7 7700-et, vagy frissítés az is, mint a B150-nél? -
Killer01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #4928 üzenetére
Azt látod mit ad a procinak a lap alapból, abból kell visszalépkedni ha adaptív móddal csinálod... Vagy kezded valahol 1,1 körül és vagy kékhalál vagy nem
-
Killer01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #4922 üzenetére
Sajna ki kell tesztelned, mindegyik procinak más a core fesz-e. Ha nem akarsz időt szánni rá/nem akarsz belemélyedni a témába a többi feszt hagyhatod, nagy problémát nem okozol.
-
Killer01
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #4920 üzenetére
Auto-n eléggé túlfeszeli mindegyik lap a procit, érdemes kicsit szórakozni vele ideálisabb állapotot találni (kevesebb fesz-kevesebb melegedés). A többi bios beállítás rajtad múlik, mire van szükséged és mire nincs..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Ford topik
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged