- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
petymeg #6679 üzenetére
Azt még esetleg érdemes lehet kideríteni, miért is viselkedik így a gép. Pl. az Intel hálókártya drivernek utánanézni az alaplap gyártó oldalán a pontos típushoz van-e az adott windows verzióra újabb driver.
Esetleg a hálózati beállítások alatt is megnézni a hálókártya tulajdonságai alatt van-e beállítva valami Wake-on-LAN vagy bárni energiagazdálkodással kapcsolatos gyanús dolog engedélyezve.
BIOS-ban szintén érdemes megnézni, integrált eszközök -> network alatt ír bármit is Wake-on-LAN vagy energiagazdálkodással kapcsolatos paraméterre.
Nagyjából ennyi ötletem van.
Utolsó tipp, hogy valami nem stimmel a network kábel másik végén levő eszközzel (rúter, szviccs) és kaphat egy feszültség-tüskét, amitől bekapcsol a gép. Esetleg kábelcsere. Szemét aljas sunyi hibákkal találkozik az ember 20 év alatt ebben a szakmában :) -
ricsip
addikt
válasz
petymeg #6676 üzenetére
Ahha...
Akkor azt a /lastwake-es parancs kimenete adta meg: a hálókártya ébresztette fel a gépedet a screenshot alapján. Menj be Eszközkezelő / Device manager -> keresd meg a hálókártyát -> jobb klikk rajta -> energiagazdálkodási lehetőségek fülön: ez az eszköz ne ébressze fel a számítógépet -> ismételt próba altatásra -
ricsip
addikt
válasz
petymeg #6674 üzenetére
Így is megfelel tulajdonképpen.
Ezek alapján legalábbis működőnek hiszi a windows az S3-at, mivel konkrétan az a Sleep beceneve. Ettől még lehet hardware hiba.
Mit jelent pontosan, h. sleep esetén újraindul a gép? Mit csinálsz a géppel egészen pontosan, és mi történik ennek eredményeképpen?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
petymeg #4943 üzenetére
Uhh tényleg ott a pont, már megint magamból indultam ki
de szerencsére F20-tól már elérhető a Kaby!
Nekem teljesen úgy rémlik, hogy gyárilag eleve F20al vettem meg, tehát az volt rajta kezdésnek ami okos, mert nem szívatják meg szerencsétlen kaby tulajt, de megnézem a dobozt, azon (is) rajta kell legyen a bios verzió elvileg, meg gyakorlatilag is.Bővebben H170 CPU Support:
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
petymeg #4941 üzenetére
Szia!
Specifikáció alapján jó kis lapnak tűnik. Szvsz ha már lúd akkor már egy Z170 vagy H170
De látom a procit , hogy tuning nem lesz, tehát egy H170. Nem tudom mennyire feláras a B-hez képest, de a H170 a Z ikertesója minimális eltéréssel lényegében ami perfomance chipset (kvázi a lényegi különbség, hogy a H170 nem támogatja a K procit) teljesítményben ugyan az. Többieknek lehetséges lesz majd tapasztalata a B250-el, az is jó választás lehet adott esetben ha jó áron adják. vagy akcióban elkapod jóárasítva esetleg.
Első blikkre 27-28k a B250, a H170 boltban átlagosan 32 környéke..
Gianni27-nél (itt PH-n 3év garral 27k)
Én a H170 mellett döntenék. A B250 az egy business chipset az Intelnél.
Ettől független jó választás lehet, de azért mégis egy hetesről van szó nem egy i3-rólEzek a mostani szériás Giga lapok nagyon jók
Bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged