- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
pateska #5016 üzenetére
Szívesen
Bosszantó , de muszáj valami korábbi G vagy korábbi Gen-t szerválni.
Egyébként érthetetlen számomra , ha létezik DUAL BIOS ilyen olyan megoldásoktól kezdve minden kutyafüle, akkor meddig tartana ezt megoldani. Szépen ki írná CPU incompatible, press F1 or Del user megnyomja, előtte rátette már a PD-re a verziót, egy gyors flash végig megy a % , restart és mindenki boldog.
Felfoghatatlan, hogy ezt hogy nem sikerül megoldani 2017-ben. Oké arra gondolnak az átlag user egyszerre épít gépet, és adott vásárlásnál 90% adott a kompatibilitás megléte is, de akkor is.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
pateska #5014 üzenetére
December 20 óta van támogatása, sajnos ez régebbi gyártmányú.
Akkor ez nem mostani bolti vétel ezek szerint?Elméletileg rajta kéne legyen egy matricán, de igazából nem számít. Akkor ezek szerint az enyém (assembly) későbbi gyártás én most egy hónapja vettem. Nyakamat tenném rá, hogy F20-at láttam kezdésnél.
Sajnos kell egy 6gen proci. Nem tudjátok megúszni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
pateska #5011 üzenetére
Szia
Nagyon jó lap
Nekem is ilyen van
Procit meg ismerős vette, szintén nagyon atom vétel.
Szerk, Szerk:
Elnézést félre olvastam azt hittem most rendeled. Biztos, hogy nem F20-al érkezett az a lap?
Mert nekem szinte biztos, hogy azzal. Még néztem is, hogy fel van készítve gyárilag seven gen-re. Megnézném, de sztem a vga már takarja azt a részt.
Igen a korábbi Six Gen proci az egyik megoldás és van alternatív bios frissítési lehetőség PD és egy program segítségével. Kicsit érdekesen van leírva, én még nem csináltam, de állítólag működő dolog.
Nézzétek meg kíváncsiságból milyen jelzés van a lapon lévő matricán. F20 kéne legyen azUtána kell olvasni, mert hirtelen nem emlékszem a nevére.
Dilikutya
Win10 64bit alatt nem tapasztaltunk ilyet. Működnek az appok. Kicsit a live update érdekesen van megcsinálva, de egyébként ok. Szerk: Én most nem használom mindent az alaplapra bíztam a Smart Fan 5 rendszerre. Kompletten ő csinál mindent. Kiváló
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged