- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Kam1kaze #5203 üzenetére
Nah, picit álljunk meg. Az SX8000 az NVMe ssd, brutális teljesítménnyel (ennek a hátulütője a magasabb hőmérséklet). Az SX930 szabvány Sata 6Gb/s ssd... A kettő nem igazán egy kategória
Inkább az a kérdés kell-e neked az NVMe gyorsasága (hajlandó vagy-e megfizetni), vagy sem.
Egyébként én NVMe ssd-t használok, megspékelve pár kisméretű hűtőbordával és mindjárt nincs probléma a melegedéssel -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Kam1kaze #5201 üzenetére
Szia
SSD viszonylatban picit magas a 70 igen. Átlagban szvsz 50 fok körül még elfogadható egy működési tartomány a lapoknàl,de oc esetén akár mehet ez feljebb is bizonyos esetekben. Nálam kettő nagy tizenkettes van a hdd oszlopra rögzítve, az tolja befele a levegőt. Hasznos a lapnak, vga-nak , procinak. Giga lapok amúgy is picivel átlag felett vannak C°-ban én úgy vettem észre. Privát véleményem persze.
Mindenképp M.2?
Soknak tűnik az a 70Még kell nézni meddig szeretik a lapok a hőfokokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest