Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
AxBattler #5217 üzenetére
Gondolom nem téli/nyári non-OC mint az enyém ami mindkét verzióra alkalmas kapcsolgatás nélkül
Ezek szerint OC-s beállításokra kell kapcsolni évszaknak megfelelően. Ha új rendszert nem húztál még fel, akkor egy alapos rendszerpucolás még megoldhatná (registry-vel) együtt. CClenaer. legújabb verziót érdemes , állítólag a korábbival van valami gond. Én amióta Win10 rendszert használok fel sem tettem. Hasít minden.
Esetleg RevoUninstaller ami úgy pucolja le a programokat, hogy annak szó szerint nyoma nem marad.
Elég jó, párszor használtam. Utána fel kellene menjen gond nélkül.Giga AppCenter esetében figyeljetek, mert az automata update-re nem szabad nyomni, mert össze vissza kavarja a buildeket. Én is így jártam automatán rá hagytam és a korábbi bevált jó verziókat össze vissza cserélgette (régebbire is), itt még van mit fejleszteni, mert NEM MINDIG a friss verzióra teszi. Nem vicc.
Kicsit összekavarta nálad is, bár a komplett újratelepítés nem értem miért nem oldotta meg.
A Giga Smart Fan rendszere viszont kifejezetten jó és hasznosSzoftveresen is.
-
viktorm1
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest