Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
Pumukli212 #5733 üzenetére
Szerintem sem kell.
Mikor kijöttek, valóban ez volt a trend.
De miért, meg ne kérdezd, gőzőm nincs.
Nem kell behajolni mindennek.
Spanyolul: los puchitos!
Megnéztem közben: PCIE 2.0/3.0, meg USB 2/3.A proci
- tudja a memót kezelni minél magasabb frekin.
A memó
-tudjon üzemleni minél magasabb frekin.Legkisebb közös többszörös.
Na matematikailag ezt dobja ki a system.
Remélem fel lehet fogni.
Amúgy minden lényeges súrolni szokta egymást.
Ezért nem tudsz nagyon mellé lőni, ennél a kategóriánál. (Intel 4xxx)
Ezért mondtam, ha megtetszik valami dobd be ide bátran, segítünk.
Megmondjuk a tutisat.Ui.:
VADÁSSZ! -
asynur
tag
válasz
Pumukli212 #5731 üzenetére
Nem szükséges bekorlátoznod a keresést a B85-re az az egyik legalapabb belépő szintű chipset az LGA 1150-nél, a lényeg, hogy socket 1150 legyen, az alaplap gyártó oldalán lehet ellenőrizni a kompatibilitási listában, hogy tutira kezeli-e a meglévő processzort, illetve ha nem vagy biztos benne, hogy tud mindent az alaplap amire szükség van lehet itt is kérdezősködni.
-
Submarine
senior tag
válasz
Pumukli212 #5727 üzenetére
Mindenképp nézz itt szét a prohardver aprón 1150-es alaplapok között.
Van az bőven 25 alatt is. Hogy ne kelljen cserélni ramot és procit is, nyugodtan vehetsz használt deszkát.
A ramok szlotját nézd (frekit-de az ezeknél stimmelni szokott), meg kimenetre mire van szükségetek - hdmi-dvi-usb3-akármi). Nem nagyon kell félni tőle, sok eltérés nincs. Linkeld be ide amid jó, és segítünk(-ek) mi lesz jó hozzá.Még a télen vettem egyet 6-ért, meg bele egy i3-at 10-ért. Ramom volt hozzá.
Bár nekem csak ősnek kellett netezni, de egy darabig "jó lesz".
Vadászni kell, és ki lehet fogni jót, jó áron. Van aki nem új árában akarja eladni.A szerelőd meg profitorientált.
Több a pénz ha újat elad, mintha javít és még dolgozni is kell vele.
Sajnos ilyen a piac.
Én is azt mondom vidd el másikhoz is.Nem vagyok teljesen elfogult, nekem hibamentes gigám van, de tapasztalat alapján tényleg inkább asrockot vegyél (kiforrottabb a biosa).
-
asynur
tag
válasz
Pumukli212 #5725 üzenetére
Szia!
Szerintem első körbe vidd el egy másik szerelőhöz/szervizbe, mert ha olyat mond, hogy szerinte az alaplap a rossz és az egész gép kuka akkor ott valami nem stimmel. Az igaz, hogy új alaplapra cserélni nem feltétlenül éri meg.
Ha kicsit ért valaki otthon a gép összerakáshoz/szétszedéshez akkor egy pontos konfig és a hibajelenség ismeretében akár még távsegítséget is tud valaki nyújtani a fórumon.
Amúgy igen ilyen korú alaplapot javítani (ha valamit forrasztásssal lehet csak megoldani) nem gazdaságos. Használtan érdemes lehet alaplapot keresgélni pl. itt hardveraprón ha valóban az a probléma, és a többi alkatrész még nem annyira elavult, hogy megérje újabb modernebb gépet venni,.
-
válasz
Pumukli212 #5723 üzenetére
Alaplap nem annyira javítható. Meg mi ez a hülyeség, hogy rizikós az alaplapcsere?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged