Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
Az se volt nagyon hűvös, a 75 fok. Szükséges egy minimális vagy jobb légmozgás a számítógépházban. A processzorhűtő, amit használsz, sem a top kategória és a játék amit használsz, annál nincs is nagyon másik, ami jobban meghajtaná. Voltak esetek - tán pont a BeQuiet-nél -, hogy a hűtő alja nem volt sík. Mondjuk csak 50 %-ban érintkezett a processzorral. És most mondtam egy számot. Egyébként a 65 fok alap. Onnan indul és konfigonként eltérően csak melegebb lehet.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Én sem foglalkoztam vele ennek előtte, de ez a széria megkívánja, mert automatikusan túl nagy feszültséget ad az alaplap. Egyébként egyetlen számot kell átírni auto-ról. Van feltöltésem, hogy mit kell nézni; színnel ki van emelve. A legfelső alaplapi érték van legközelebb a beállított értékhez. BIOS beállíátokról is van egy "albumom". Nagyban nem térhet el nálad sem. [link] (a képek sorrendje nem tökéletes; 3-as helyett a 4. következne)
Elsőre túl kis feszültséget állítottam és "lehalt" az egész és csak BIOS reset segített. Ha ez nálad gond lenne, akkor ne nyúlj hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged