- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
#54715584 #43474 üzenetére
a Manitu bocskora legalabb vicces volt...
viszont atpasszolhatnam az ujabb feladvany jogat mondjuk neked? sajna kulfoldon vagyok es nem igazan vannak nalam filmek
majd probalok holnapra keresni egyet
a Pay it forwardot akartam feladni, de mivel most visszaolvasva latom hogy valaki rakerdezett, igy mar inkabb nem...
-
doc
nagyúr
válasz
#48613632 #43381 üzenetére
egyaltalan nem vigjatek (bar van benne nehany jopofa geg), inkabb egy lightos thriller
romantika sem sok van benne, bar egy keves akad
szerintem ezt igy hagyom reggelig, ha addig sem talalja ki senki, akkor bedobom az utolso kepet
a szineszno nagyon nem JR (szerintem nem is hasonlit ra), egy nepszeru, nemreg vegetert sorozatbol lehet ismeros
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
nem rakok kepet, de ezt muszaj beirnom ide...
epp' most kezdtem nezni a filmet ami pont ugyanugy kezdodik, mint amit eppen most fejeztem be:
valaki francia nyelvlecket hallgat fulhallgaton, majd par masodperccel kesobb megol valakitmelyik ket filmet nez(t)em?
-
doc
nagyúr
válasz
R2D20208 #42869 üzenetére
szerintem is hatalmas film (annak ellenere hogy francia, bar a regi francia filmek meglepoen jok)
anno meg kisgyerekkoromban lattam, es csak egy-ket jelenetre emlekeztem, de az nagyon megragadt bennem, aztan par eve sikerult megtudnom hogy ez volt az, gyorsan meg is neztem, es meg mindig baromi jo -
doc
nagyúr
válasz
littlelion21 #42722 üzenetére
majdnem
eziskamu titkos megfejtese helyes
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest