- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
RedCactus #86546 üzenetére
Keress vissza, pár hete linkeltem néhány eBay forrást HE4XX kábelre...
UserX: Senniből egyedül a HD58X-et tudom ajánlani ilyesmi áron. Bár újonnan inkább 70k környékén van, ha belefut a vámba és a 27% ÁFÁ-ba. [link]
Ha használt is szóba jöhet akkor apróról Fidelio X2 [link] esetleg Beyer DT880 [link]
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Tim82
félisten
válasz
RedCactus #86546 üzenetére
Nyilván, csak akkor talán felesleges a gyári kábelt beszerezned, ha kiderülne próba alapján, hogy a jelenlegi kábeleddel jobban tetszik a hangja.
Nekem nem gond kölcsönadni, van egy darvinya által készitett szimmetrikus kábelem is hozzá, főleg azzal használom. Csak azért nem eladó, mert egyrészt szeretném meghagyni a lehetőséget, hogy ne csak szimmetrikus kimenetes erősítőkkel tudjam használni a HE4XX-et, másrészt meg szeretem, ha a cuccaimnak megvannak a gyári tartozékai.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz
RedCactus #86544 üzenetére
Ha budapesti vagy, egy-két hét erejéig kölcsönadhatom a gyári kábelét az én HE4XX-emnek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest