- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Az elsősorban nyitott (ha ez nem gond) a hangja is kicsit nyíltabb, és világosabb is, de azért van mélye is. Hogy filmezésre melyik lenne jobb? Ezt magam sem tudom eldönteni. Legjobb talán egy DT990 600 Ohm Edition lenne de az nem 20e Ft sajna, viszont nem is kéne pár éven belül lecserélni az biztos, és ha sokat használod, akkor egyáltalán nem kidobott pénz, sőt megéri, mert minden nap örömet szerez.
Ilyet akár használtban is érdemes nézni, én DT880-at majd' féláron vettem.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Bocsánat, igen, nem ez volt az árkeret kissé elvetettem a sulykot. Ha magamnak kéne választani én a Pro-80-at választanám. Egyébként mindkettő meghallgatható Bp-en (Nomono), ha ez számít valamit, vagy ha messzebb laksz talán van valakinek a közelben, elég sokan vettek az elmúlt időszakban ilyet.
(P.H.)
-
Gzula[HUN]
őstag
Spórolj még és vegyél egy Audio-Technikát. Nagyon jó minőség. Amit kinéztél, a kategória egyik legkényelmesebb fülese is egyben azon kívül, hogy szépen szól. A plüs+nyitott füles pedig garancia arra, hogy ne fülledjen be a füled.
(Profiknak, tudom, hogy nem megy át a levegő a membránon, de csak a nyitott fülesben nem fülledek be ilyenkor. Okát nem keresem, így van.)
-
.DLL
veterán
Próbáld meghallgatni valahol... ha elegendő lesz a mélye számodra, akkor megveheted nyugodtan, tényleg szépen szól, de én inkább zenehallgatásra venném, bár nagyon jó a tere, neked is jól filmezésnél, a mélye meg kérdéses, majd meglátod.
Az én kedvenc filmnézős fejesem a Philips SHP-5401, ennek olyan jól balanszolt a hangja nagyon rendben van, olyan alulról testes, de részletes mélytartománya van, hogy iszonyat, közben meg a közepei jobban előtérben vannak és világosabbak, mint a DT880-amnak (az jobban V? igen). (persze nem olyan tiszta az egész, mint egy 60-80k-s fejesnél, de önmagában nem feltűnő, nem érdekel, elfeledtet mindent) A beszédhangok is jobban érthetőek talán ezáltal. És a tere. Huh! az valami iszonyat milyen élethű. Még mindig totál szerelmes vagyok belé Amit művel azt még egyetlen más fejestől sem hallottam viszont. Sajnos off-ban kell írjam, mivel már nem gyártják.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
gg72
veterán
Kipróbáltam a HI2050-öt és egyelőre marad a Superlux HMD660. Magasban nekem már túl sok volt 2050, mélyben viszont gyengébb a HMD660-hoz képest, térben nem éreztem különbséget köztük. Filmen és zenén is próbáltam a Yamaha RX-V3900 erősítőmmel. Aztán most nem tudom merre tovább, megpróbálkozzak-e egy AD500X-el, vagy a Superlux HD685-el [link].
-
Dorien
veterán
AD900X van egy aprón, szerintem arra próbálj alkudni. Én ott éreztem minőségi ugrást a kisebbek után. A kicsik helyett mondjuk én sokkal inkább a Fidelio X2HR felé terelnélek, de igazából meg tudom érteni, hogy addiktív a full 3D, teljesen nyitott tér. Kezdetben nekem is az volt. Sokáig volt AD500X-em.
fattyu: Igen, kifejezetten "analógos" megszólalású a mostani láncommal. Még a HE4XX meg a két HE560 fogott meg igazán HiFiman vonalon. Lehet, hogy most lesz HE400SE is egy beszámítás során...
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Gzula[HUN]
őstag
Egyelőre máshol is azt látom, hogy ott egy szabvány 4,4mm-es dugalj van. Nos, abból kis mókolással szerintem össze lehetne hozni egy balanced lácot.
(Az 500X, meg a 700X ellenben nem cserélhető kábelesek.)
Más.
Névnapom alkalmából megleptem magam egy fejhallgatóval. (Igaz április 12-én van, de ki korán kel... annak hamarabb van lehetősége pénzt költeni... részletek később. )[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Úgy tippelek, hogy nagyjából ez lesz hozzá a metódus.A fejpántra meg egy ilyet rendelj, és beginner modder leszel.
Egyébként kopott fejpánttal gyakorlatilag eladhatatlan lesz értelmezhető pénzért, viszont a hangja nem lesz rosszabb tőle. Ergo szerintem érdemes megtartani.
[ Szerkesztve ]
-
Hasonló a dilemmám. Hyperx Cloud II vezetékes. Nem idős, 3 éves, de a műbőr már elkopott. Most azon agyalok, hogy minél inkább vezetékmentesítsem-e a gépem, mert akkor vezeték nélküli fejhallgató kellene, ami egy vagyon, vagy meghagyom ezt, de párezerért felújítom magamnak. Fogós.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
gg72
veterán
Tegnap megjött az Audio Technica AD700X, kényelmes és szépen is szól, de sajnos annyira kihallatszik minden, hogy pl. filmek esetén zavarja a családot és én elsősorban arra használnám, hogy esténként zenét hallgassak, filmezzek az ő zavarásuk nékül. A Yamaha MT220 esetén nyílván ez annyira nem észrvehető, így most ahhoz rendeltem fülpárnákat és fejpántot, nem adom el, megtartom. Egyelőre. :-)
Viszont a kisördög nem alszik és azért csak jó lenne egy új fejes (is), gondoltam kiróbálok egy MT5-öst, vagy mit javasolnátok zártban hasonló árkategóriában? A Fidelio X2HR is birizgálja a fantáziám, de nyitott lévén gondolom ott szintén kihallatszódna minden. -
Gzula[HUN]
őstag
Az X2HR nem kifelé ordibálós (ha hangosan hallgatod, az is szól azért kifelé), de nem is olyan középre hangolt, mint egy nyitott AT. Az egy teljesen más karakter.
A Audio Technica ATH-GDL3-al egyébként mi volt a gond? Én tuti azzal kezdenék valamint. Mint észre vettük, szabvány 4,4mm-es dugó van hozzá. Én tuti ahhoz csináltatnék valamin 4.4mm - 4.4mm costum (vagy DIY) kábelt, és keresnék hozzá valami szimmetrikus forrást. Lehet ezzel a kábellel adott esetben a mikrofon funkciót lehetne hanyagolni, de ha az kell, arra meg ott lenne a gyári "draót".
-
Gzula[HUN]
őstag
Az X2HR nincs már meg? Esetleg ahhoz egy V-Moda boompro, vagy egy Behringer BC12? Esetleg egy ilyen alis kanóc?
-
gg72
veterán
A kérdés a régi: a Philips SHP5401 fejesem helyett keresek egy hasonló karakterű, mindenképpen nyitott és könnyű, nem túl nagy fejhallgatót PC-nél történő online tanításhoz és zenehallgatáshoz alaplapi hangkártyával (esetleg később külső DAC-kal). Zenehallgatásra van egy Philips Fidelio X2HR fejesem külön HiFi-láncban. Az amazonról most viszonylag jó árban tudnék rendelni Superlux HD668B vagy Philips SHP9600 fejest, előbbi 10ezer, az utóbbi ennek kb. a duplája lenne. Szerintetek? Vagy más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden ami hőszivattyú
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest