Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fehér_ember

addikt

válasz #56474624 #67471 üzenetére

Emlékezetből nem szeretek viszonyítani és mivel a DT880 pro már nincs meg, nem tudok részletesebb elemzést adni. Amikor pl. az ADL H128-assal együtt voltak, akkor a Beyert egyáltalán nem is volt kedvem hallgatni, amikor meg már a Hifimannal váltogattam, akkor meg teljesen jó volt.
    Az AKG K550 mk3-at is inkább a H128-assal volna jó összevetni; de azt sem tudom már megtenni.

Egy biztos, jó fejhallgató a K550-es. A fejhallgatósok által emlegetett térábrázolásban biztos hogy elmarad a DT880-tól, de nekem ez amúgy sem szempont (mivel úgysem előttem képződik). A Beyer plüss párnája is biztos kevésbé "melegít" hosszabb távon, de az AKG sem rossz.
    Másban meg valószínűleg mindenben jobb számomra a K550; közelebb áll egy hangfalas hifi rendszer hangzásához. A könnyen hajthatósága külön kiemelendő. Ráadást annyira "bevon" a zenébe, hogy igen nehéz elemezgetésre koncentrálni vagy részletekre figyelni :); minden számnál azon veszed magad észre hogy jár a fejed és a lábad, nem tudod nem élvezni; ezért is mondtam hogy "nagyon zenei". Persze megmutat azért mindent, úgyhogy a részletek kedvelőinek sem kell aggódniuk; de úgyse tudnak majd ezekre figyelni ;]
    60000 forintból biztos nem lenne könnyű jobbat venni újonnan.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák