- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
válasz stellaz #110360 üzenetére
Egyébként erősen elgondolkodtatott amit írtatok...biztos, hogy a stressz vagy az általános fáradtság is befolyásolhatja hogyan hallunk...
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
Nem vonom kétségbe amit írsz, én nekem éjfél körül a legnagyobb élmény a zenehallgatás, de új fejhallgatónál nem vetném el a bejáratás hatásosságát (függetlenül attól, hogy tudományosan kimutatható vagy sem). Minden új fejhallgatómmal megvolt ez a köröm, nemhinném, hogy mindig pont akkor voltak "napjaim".
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Tyrel
őstag
Egyébként igen, ez tök érdekes... Van amikor az ember fáradt, nyomja valami front, rossz napja van, és olyankor tompább, ügyetlenebb, rosszabbul lát... Különösen a látás és az egyensúlyérzék ami nekem elég sokat ill. észrevehetően változik, attól függően épp mennyire vagyok kimerült. Ezeket mind észreveszi magán az ember, viszont a hallás valahogy kimarad, legalább is nekem... Nem veszem észre magamon, ha másnaposak a füleim, egész addig amíg fel nem teszek egy fejhallgatót... Akkor is jellemzően tekergetem a hangerőt meg váltogatom a számokat egy fél órán át, mire leesik, hogy igazából velem van a baj.
Aztán másnap hirtelen megint tök jól szól minden.
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Napelem
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest