- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
Zοltta #11142 üzenetére
Én is be neveztem egy KODIAK XXL limited egérpadra, és igen ez már minőség!
5-mm vastag minőségi gumi + szövet. ÉS a Logitech G403 mintha újra született volnaBártan ajánlom mindenkinek.
Csak a szálitáskor kerül be egy kb 15x15 cm átmérőjű hosszú dobozba , a szállitás idejére. Addig kiteritve van tárolva!
-
ribizly
veterán
válasz
Zοltta #10736 üzenetére
Én ezek között nézelődnék a listából:
Glorious PC Gaming Race
HyperX Fury S Pro
Dream Machines DM PadA lehető legnagyobbat érdemes megvenni ami még elfér. Illetve mindenképpen úgy vegyed, hogy ha valami nem stimmel (nem tapad elég jól, 3-4 nap alap sem simul ki, valami zavar rajta, ...) akkor vissza tudd vinni (magánszemélyként online rendelés, 14 napos elállás).
-
ribizly
veterán
válasz
Zοltta #10733 üzenetére
Nagyon mellé nem tudsz nyúlni, de igazán akkor jársz jól, ha tényleg valamelyik ajánlott egérpadot választod. A varrott szél lehet zavaró is (pl nekem több padnál is irritációt váltott ki), de ugyanakkor elvileg tartósabb széleket kapsz (kivéve, amikor az a fránya varrás kezd el foszlani, de asszem manapság erre már ritkábban van példa). Mennyit szánnál rá?
Szín preferencia van? -
válasz
Zοltta #10733 üzenetére
Nézz szét az ajánlottak között.
Keress benne varrott szélűt.
Az, hogy a felületből mennyit használsz ki, szerintem nem segít, hogy melyiket típust vedd.A control a nevéből kiindulva azért lenne felelős, hogy jól kordában tartsd rajta az egeret, ne legyenek megingások. A Speed meg elvileg egyszerűen kényelmesebb, gyorsabb lenne.
Ha nem tévedek, a Razer vezette be és pont fordítva, mert dpi huszárság volt. A sűrű szövés elvileg lassít. Ennyi. De ha sokat variáltak az anyaggal, akkor lehet, hogy nincs igazam. Van egy kis luk a dobozukon általában, azon kéne kitapiznod...
-
-
gtamate2
veterán
válasz
Zοltta #10220 üzenetére
Egyesek arra mennek, hogy minél gyorsabb legyen a padjuk, míg mások inkább arra, hogy kontrollálni tudják az egeret. A kettőt ötvözte a HyperX Fury S, egész jó áron kapható. Ha nem akarod a billentyűzet alá rakni, akkor keresd az L-es verziót, ha akarod, akkor az XL-t. (Az előbbi 6,5k, az utóbbi 10,5k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest