- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Nem feltétlen, de ahogy nézem egyre kikopóban vannak, pedig amikor én sokat játszottam azokat vették rengetegen. Most néztem hogy SteelSeriesben a 4HD meg a 9HD is megszűnt.. pedig régen mekkora szám volt.. nem is voltak olcsóak, 6500 körül volt a kicsi a nagy meg majdnem 10.
Teljesen más tészta, olyan a felületük hogy a tapadás a legkisebb legyen, tehát ha nincs összekarcolva megkopva az egerednek a talpai, és a pad sem kopott, valamint tiszta, pl egy kis száraz kenyér morzsától már megáll rajta az élet, akkor úgy csúszik rajta az egér, hogy meglököd, aztán lecsúszik róla a túloldalt. Ehhez képest a szövet pad olyan mintha odatapadt volna az egér. Igazából szokás kérdése is, vannak profik akik szöveten játszanak, míg mások kemény padon, műanyagon van alumíniumon.
Nekem annyira agybajommá vált hogy csússzon finoman az egér, hogyha összekarcolódik a teflon az egér alján, finom, 800 as vízpapíron szárazon meg szoktam húzkodni az egeret, utána újra jó. -
Land
veterán
Ezeket találtam, melyek szimpatikusak:
- STEELSERIES QcK: 4500 Ft (1 év gari)
- HyperX FURY Medium: 4700 Ft (2 év gari)
- SHARKOON 1337 XL: 3400 Ft (2 év gari)
- SHARKOON Shark Zone P40: 3400 Ft (2 év gari)
- KEEP OUT R5: 4100 Ft (baromi nagy méretű, még akár a billentyűzet alatt is az egérpad lenne- 880 x 330 x 3 mm)
- NATEC Genesis M12 maxi: 5400 Ft (ez is elég nagy-450 x 900 mm, 2 év gari)Sharkoont az egerem miatt választottam ki, meg nem néznek ki rosszul.
Ezek a nagy méretűek meg nem tudom mennyire kényelmesek... Tehát a billentyűzet alatt is a pad lenne.
Szerintetek? -
Lmh
őstag
Egérpad ilyen olcsón talán roccat taito, a normál méret 3000-3200 ft. Elég jó.
Jó lenne tudni, hogy milyen egértalp. Szerintem csak a komolyabb egerekhez gyártanak szabvány talpakat. Nekem 2ezer ft körül van a szabvány kerámia talp deathadderhez. Gagyikat nem tudom mennyibe kerülnek és azt sem tudom, hogy milyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest