- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #3388 üzenetére
A padra értettem, hogy nem azt nem koptatja annyira.
Amúgy nyilván jobban fogyasztja a csúszkát, mint egy szövetpad.
Viszont az egered lájzeres™; nem tudom, azzal van-e olyan, mint optikaival.Ha sima GamingMat, akkor amúgy is tárgytalan a dolog. Pontosabban még úgy is érdekelhetne, de max 1k-t tudnék majd adni érte; 2k volt postával a korrektes Razer Mantis Speed, ami ~2x akkora.
deatom: Nem feltétlen. Talán még olcsóbb is. Körbe kell nézni.
-
energy_
senior tag
válasz
TazLeacher #3386 üzenetére
azért ott komolyabb dolgok is voltak
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #3386 üzenetére
Steel SS...hát, fene tudja. Egy ideig használtam olyat. Ha minőségi csúszkád van, még darálni se fogja annyira, jó időt kibírhat különösebb kopás nélkül. Igazából nem egy rossz darab, de nem is annyira lélegzetelállító (mondjuk engem a hangja az őrületbe kergetett - igaz, ez szubjektív dolog; valakit az Icemat agykaparó hangja sem zavar). Meg mivel vékony és rideg, nem valami kényelmes (igaz ez sem túl sok embert zavar, nálam elég fontos tényező, hogy az alkarom is párnázva legyen a darabokban lévő csuklóm miatt). Én már rágyöpösödtem a nagyméretű, vastag szövetekre.
Ha normális állapotban van az Everglide, talán jövő hónapban elbizniszelhetnénk valahogy. (Amúgy mekkora? A MonsterMat?)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #3368 üzenetére
Én úgy szoktam tisztítani, hogy fogok egy tiszta szivacsot és meleg (de nem forró) vizet.
A szivacsot jól átnedvesítem és beszappanozom (habzik) és szálirányban finoman áttörlöm. Alaposan kifacsarom a szivacsot, majd tiszta vízbe mártom és azzal is szálirányban átmegyek rajta. Megint egy alapos facsarás és (ismételten szálirányban) a maradék vizet is "lesöpröm"/felitatom a szivaccsal. Végül fél/háromnegyed órát szárítom a napon kiterítve (nem többet, nehogy kiszívja).Ha elmész otthonról, valamivel takard le és akkor nem száll rá a por.
-
energy_
senior tag
válasz
TazLeacher #3368 üzenetére
a porral nekem is sok bajom van de amint meglátok egy porszemet lesöpröm igy tudom tisztán tartani
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #3364 üzenetére
Everglide Titan az egyik legtutibb egérpad, amit valaha gyártottak. Én két évig használtam (nagyon sokat) és egy alapos tisztítás után majdnem úgy nézett ki, mintha új lett volna. Megbántam már, hogy annak idején eladtam.
Műanyagok:
-----------------
fUnc 1030
X-Ray Thunder 8
SteelSeries SS
talán Razer Vespulamondanám még a Razer eXactMat-ot, de az tulajkdonképpen fém.
Én inkább megtartanám azt a Titan-t és vigyáznék rá.
Persze az sem mindegy, hogy hogyan takarítod. Havonta egy kis szilikonspray (kb. 30 cm-es magasságból egyenletesen terítve -nem túl sokat, de nem is túl keveset-) pedig csodákat művel.
-
Tuco78
aktív tag
válasz
TazLeacher #3364 üzenetére
Fúj rá egy kis szilikonsprayt az segiteni fog és olcsó is
Vagy razer exactmat(nekem nagyon bevált)
De a szakik biztos ajánlanak valami jót![oWn]f4te tanácsit érdemes megfogadnod én is igy vettem padot és nem bántam meg!
Még egyszer köszi -
fenixke
tag
válasz
TazLeacher #1546 üzenetére
TÁMADÓ BILLENTYŰZET ???? HOOOOOL ???
Amúgy éjjel nappal rajta van, mivel programozó vagyok és ha nem megy akkor a billpaddal teszem ezt -- >Tehát már furcsa lenne ha nem lenne
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1305 üzenetére
bor-zal-mas! A bal oldali fele (CH)!
Mész a játékban, érzed hogy lőnek hátulról egy jó nagyot rántaszs az egeren hogy megfordulj, és már az eget bámulod....(kiakad)...ch már nem jó
, van helyette más ..
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1297 üzenetére
[link] Ezen a képen nem úgy tűnik, mitnha bármi baja lenne a szélének
.
-
whYz
őstag
válasz
TazLeacher #1295 üzenetére
a szövet sose volt hosszú életű de legalább olcso... pontosabban 4k-t egy szövetért... akkor már inkább 4d
fradi81: tisztísd le teljesen a padot és a talpakat és nézd meg hogy az egér vezetéke nem surlódik e az asztallal mert az is eléggé lassíthatja
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1280 üzenetére
Everglide Titan a külföldi pro cs playerek körében az egyik legkeresetteb..lásd f0rest a világ legjobb cs gamere is ilyet használ.....iszonyat jóóóóóó. A műanyag padok is jók, de nem lehet hajlítani őket, nem rugalmass
végülis tökmindegy de nekem a szövet/alu padok jönnek be, de inkább a szövettt
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1278 üzenetére
Fogdosd meg aztán meglátjuk.
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1276 üzenetére
Az egérpad amit kinéztél tökéletes lesz. A G9, egyrészt lehet hogy kicsi lesz, ezt nem tudom..Másrészt a formáját megnézed, elég érdekes lehet a fogása
.Azt mondják a bevonata sem az igazi. Hmm mondjuk a Razer DeathAddert ajánlanám. Némileg olcsóbb, iszonyat gyors egér.
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1272 üzenetére
jer1cho: köszi a választ, szóval a G9-et alapból nem ajánlanám =), a QcK egérpad meg elég jó, de még ha az Everglide Titan-t kipróbálnád...(ez külföldön egy nagyon nagy márka csak itthon nem ismerik nagyon)..
-
sinya16
csendes tag
válasz
TazLeacher #1272 üzenetére
a Qck-t nem ajánlom, a másikat nem ismerem
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1270 üzenetére
" egy szövet egérpadot " őő milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest