- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz
ribizly #10739 üzenetére
3200-6400dpi 12.000 sok már
Hely az nem túl sok tehát A4 de inkább kisebb kéne.
Nincs konkrétum, de neten ezeket néztem Logitech G640 illetve olcsóbb társait. A lényeg hogy az egér könnyen járjon rajta ne legyen ugrálás a kurzornál tartós is legyen és inkább szövet mint műanyag vagy üveg... -
Pano
addikt
válasz
ribizly #10618 üzenetére
Köszi.
Meglátjuk, gond az nincsen az érzékeléssel. Az egér is úgy halad rajta, mint ha zsírozva lenneSzövetet annyira nem csipázom, mert könnyen koszolódik, de még meggondolom. Lehet rendelek valamit magamnak.
(#10619) galaktikus: Hálás köszönet!
Remélem mire idáig jutok -ha jutok- akkor is kapható lesz
-
L.Szabi
tag
válasz
ribizly #10594 üzenetére
Nagy méret, 40x35 vagy 45x40 ilyesmik, de nem kell extended egész asztalos. Ár mindegy, de azért ne hat számjegyű összeg legyen
Amúgy kivitel az majdnem mindegy, nem vagyok finnyás, steelseries nem varrot az is jó, asus varrot az is jó nekem. Inkább a funkcionalitás lenne a lényeg.
-
Astrasattila
tag
-
gerisz23
őstag
-
gaben22
senior tag
válasz
ribizly #10455 üzenetére
Meg arról is fotót készíteni, amikor épp sörpi le a májrkémes zsömlét az egérpadról
.
Feltételezem egy garanciális ügyintézőnek pont ez a dolga, főleg mert ők fel kell, hogy legyenek készülve rá, hogy védjék magukat, ha kell, mindegy többet nem tudok/akarok foglalkozni ezzel
Amúgy az mennyire valid, hogy ők addig ott használgatják más cuccait? (20 napja jött az eredeti e-mail csak kurvára nem volt kedvem elmenni érte...), addig ők ott vágták a katonákat meg szalonnázgattak rajta?
-
gaben22
senior tag
válasz
ribizly #10410 üzenetére
Gondoltam belinkelem a teljes levelezést, mert visszakérdés után Iponos zseni gyerek némileg magas lóról válaszolva SEM mondta el a kérdésemre a választ, de meggondoltam magam. Ma reggel végre valaki más válaszolt, ezt mondta:
"A jelzett lezárási mód (teszt OK) azt jelenti, hogy a tesztelést végzők a megadott hibát nem tapasztalták.
Így a leadott terméket küldték vissza."Megkértem, nézzék meg még egyszer, lehetőleg egy egérrel és nem egy úthengerrel a kezükben, úgy biztos kijön a hiba
.
-
goamantra
tag
válasz
ribizly #10378 üzenetére
Köszönöm!
Még annyi, hogy olvastam tőled pár hónapja, nagyon bejött a "Razer Goliathus Speed Large" és nem is nagyon akarod cserélni..
- arra nem emlékszem melyik egérrel -
- Igaz nem controll pad (amit fentebb kerestem) , de érdekelne, hogy ajánlanád a g203/gpro-hoz, ha egy kicsit gyorsabb padról lenne szó? Főleg a "megállítási erő" szempontból érdekelne. Vettem most akcióban egy g203at kipróbálásra. Kis kezem van, nagyon jó a fogás rajta. Amin meglepődtem, hogy elég gyors az egér.(gondolom a fő oka - a 85g mellett-, hogy a talpak is kicsik (pl 403hoz képest), kis felületen érintkezik a paddal, súrlódás gyenge) A kontroll pad mellé szeretnék egy gyorsabbat is, de olyat, amin még irányítható ez a 'gyors' egér és kompatibilis a szenzorral.
@galaktikus : Köszi a visszajelzést. + 1, hogy ne a Goliathus Controlt vegyem , ..ha neked is 'gyors' volt azzal a nagy egérrel, el tudom képzelni milyen lehet a 203al
-
galaktikus
aktív tag
-
galaktikus
aktív tag
válasz
ribizly #10365 üzenetére
Háát.. Méricskéltem.. A mostani padom 25x35-ös (razer goliathus control) és annak sem használom ki a teljes felülelét, kb. csak középen kopott. Nem nagyon volt még olyan, hogy ne legyen elég a kifutópálya. Lehet annyira nem is vagyok lowsense, inkább olyan mid
Az asztalon pedig katasztrófa lenne egy kodiak limited 40x45-ös mérete..
Ahogy odamértem, hogy az mekkora, nehezen hittem el, hogy létezik ekkora méretű pad..
Nekem is rohadtul bejön az a dizájn. Kár, hogy nincs belőle kisebb méret..A jelenlegi mérete végülis megfelel, a nagyobb gondom a vastagsága. Nekem nem elég vastag és nem párnázza kis annyira a csuklóm.. 4 mm asszem, de ebben nem vagyok biztos. Egy 5-6 milis jobb lenne.. Illetve egy minőségi pontos szövetféle felület kellene nekem. Erre valami ötlet esetleg?
Majdhogynem mind1 az ár, csak tényleg jó legyen..
-
estikornel
tag
válasz
ribizly #10356 üzenetére
Na nem gondoltam volna, hogy ebből még lesz egérpad, de ezt nézzétek. A két szék reggelre teljesen helyre tette, most délután ahogy hazaértem gondoltam adok neki egy kicsit vasalóval. A titkos recept az volt, hogy fél centit lehúztam az asztalról és 45 fokban lefelé vasaltam az élét. Sima használat során az a kb 1-2. mm-es emelkedés pedig simán le fog lapulni.
-
gtamate2
veterán
válasz
ribizly #10324 üzenetére
Örülök, hogy bejött végül. Én egyszerűen képtelen vagyok mostanában egy padot 1 hónapnál tovább használni, folyton rotálódik a Kodipad - HyperX - Hyper Beast -, most hogy ezt így leírtam, lehet cserélek is egyet a jó öreg Razerre. Itt van még egy Zowie G-SR is, ez szerintem 3 napnál többet nem volt használva fél éve, mióta megvettem, nem is értem miért kapott ekkora hype-ot..
Amúgy a HyperX-et használtam a legtöbbet és elkezdett kopni a felülete, de csak látszólag, a használata továbbra is ugyan olyan a kopottabb felületeken is. -
Pszicho
tag
válasz
ribizly #10312 üzenetére
Üdv!
Közben mégsem a Logitech G 403 -as egeret venném, hanem inkább egy Razer DeathAdder Elite -et.
Ehhez milyen egérpad illene? Max hely 350x350 cm, szövet egérpad. Árban max 6-8 ezer Ft- ig keresnék.
Szín, varrás teljesen mindegy, lényeg a minőség.
Köszönöm.Amit ajánlottál azok közül a SteelSeries QcK mehetne hozzá, vagy van jobb is ehhez a típushoz?
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
ribizly #10266 üzenetére
Őőőő... nekem a fnatic Limited Edition volt, nem Special Edition
De ez látszólag akkor régi nevezéktan, és a korábbi Limited a mostani Special. A g100s csak részeken recézett rajta (épp elég), de most már nem az a fő egerem, hanem mind 3310-es. Szóval lényeg a lényeg egy gyors szövetpad kell.
-
gunnyescobar
csendes tag
válasz
ribizly #10241 üzenetére
Teljesen rendben van az ajánlott padok listája meg a jelenlegi padom is jó(zowie G-CM), csak tudod kíváncsi vok
. Eszembe jutott ha ezt majd valamikor cserélném akkor kipróbálnék egy Artisan padot és addigra már jó lenne ha birtokában lennék némi információnak, hogy ne akkor kelljen gyorsan utánnajárni.
-
emiki6
veterán
válasz
ribizly #10234 üzenetére
A taito M a max, ami elfér, bár csak állítva, úgy meg mondhatni minek, de a kingston meg a corsair is állítva lesz használva viszont azt valószínűbb, hogy fektetve is tudom majd később.
A goliathusomat amúgy kb 5 éve vettem használtan a DA3.5G-vel (visszakerestem egér topikban 2013.07.03. körül történt ez) (nem volt újszerű egyáltalán, viszont. (Megnéztem most a dobozukat, a DA-t 2009-ben, a goliathust 2011-ben gyártottak
)).
Nemrég mikor kimostam vízzel, szappannal, akkor száradás után megjelentek itt-ott fehérebb/fakóbb foltok, meg valahol hullámos lett, teljesen jó, csak nem olyan szép, na mindegy, ezt nem csinálom többet...Gtamate:
-
sNk77
aktív tag
válasz
ribizly #10206 üzenetére
Szöveteknél minimális és pár nap alatt megszűnik, tfx-nél pedig nagyon zavaró ha oda érsz az egérrel. Én nem bírtam és rendeltem megint egyet, hétfőn hozza a futár. Szerintem a harmadik lesz, de most vettem kétoldalú ragasztószalagot. Eddig nem tudtam, hogy ezzel megoldható a probléma.
-
goamantra
tag
válasz
ribizly #10132 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Gondolkodtam a G102/G203-n, pont emiatt, hogy a szenzor talán nem annyira 'kényes'- túlérzékeny.. (pl LOD-ra) Egyszer össze kéne vetni a G-Proval, hogy az tényleg annyival jobb e, hogy 2x es áron kínálják.
Legalábbis az én "szintemen", érezni e a különbséget.. Egy "pro" (idézőjelben.. hozzám képest) rögtön rávágta : "203 rosszabb, simán kiakasztotottam low sensel .." .. Azért megnézném..
Pad: fórumokban mindenfélét írnak, de főleg QCK variánsokkal hasznáják , sztem én is azzal kezdek majd.
(Zowie kizárva, nem tapad ,enyhén hullámos marad, nem jött be EC2Aval)Ha érdekel valakit pár beszámoló g403al ->>
Zowie G-SR (black) - feels like the mouse is moving on mud, sticky
Glorious XL - better than G-SR, feel less muddy but still micro-adjustment is hard to make
QCK Heavy - glide was quite good during first ~3 month, after that the little "rough" feeling of the surface is gone and it feels like using the Glorious XL with the sticky feeling LOL
....
Zowie GS-R : didn't like it, i felt like i was playing on ice, couln't flick on point.
Logitech G640 : same feeling as the GS-R, couln't find consistency.
(Favourite one) : OMEN mousepad by HP, it is the same as the QCK+ (it have the Steelseries logo on the rubberized bottom) but without the Steelseries logo on top. I love the feeling on it and i feel a lot more consistent. -
gaben22
senior tag
válasz
ribizly #10105 üzenetére
Na tüzetesen megvizsgálva sajnos apró hosszúkás sávök/göröngyök/bordák lettek a Zowie P TF-X-en. Nem tudom megállapítani, hogy ez okoz-e bármit is. Mindenesetre a tanulság, hogy a dobozánál alig nagyobb hengerbe ellenkező irányba feltekerve rosszul jár az ember
. 2 hónapig árultam aprón, nem kellett senkinek, gondoltam megpróbálom.
QCK+ Limited helyett most Zowie van egér alatt, el is felejtettem, hogy mennyivel hangosabban csúszik az egér
.
Szóval, aki most akar venni:
- csakis az új csomagolással vegye, feltekertet még csak véletlen se
- hangos (Jaffa féle talpak)
- viszont cserébe gyors és az tuti, hogy nagyon tartós és masszív egérpadEgyébként írtam BenQ supportnak, szépen leírtam nekik őszintén mindent (a feltekerést is), kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá
.
-
gaben22
senior tag
válasz
ribizly #10103 üzenetére
Tegnap kitekertem, ilyen Zowie padot még lehet senki se látott (majdnem teljesen egyenes)
. Visszatekertem, még adok neki 1 napot. Felületet majd tüzetesen megvizsgálom, durva sérülést tegnap nem láttam rajta, remélem kicsi se lesz. Amúgy meg továbbra is kapják be...
Itt egy kép az új csomagolásról: kép. Majd este lemérem a dobozát és megnézem kb. mennyi lehet a térfogat különbség az új és a régi dobozolás között. Tipikusan ez egy olyan termék, aminek az árán +100 forint (sokat mondtam) már nem oszt nem szoroz, ha ennyivel több lenne szállítás miatt...
-
gaben22
senior tag
válasz
ribizly #10097 üzenetére
találtam otthon egy nagyobb hengert (dobozánál mondjuk nem sokkal nagyobb sajnos), másik irányba feltekertem + radiátorra tettem, este megnézzük, tartok tőle, hogy meg fog repedni a felület. Próbálkoztam egy nagy vödörrel + törölközőkkel kitömve de az kevés visszairányú feszítés volt neki...
-
-
gtamate2
veterán
válasz
ribizly #10087 üzenetére
Örülök hogy bejött, szerintem is nagyon minőségi pad lett, viszont gyorsaságra én ugyan olyan gyorsnak érzem, mint a Hyper Beast editiont. Azt egyből gondoltam, hogy ez nem fogja a csuklódat irritálni, valami elképesztő jó módon oldották meg a varrást.
Kodival beszéltem, azt mondta gyártót váltott, ez a pad már minőségre jobban sikerült, mint az elődje, ezt a széleken és a tömegen lehet érezni, illetve ezért tudott komolyabb dizájnt legyártatni.Jó tudni, hogy a Mercury szenzor is kompatibilis vele, jó egerészést
Már csak egy fehér billentyűzet hiányzik hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest