- Magisk
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
galaktikus #10630 üzenetére
Na jó csak írták azt a nem lanolinos vagy milyen szappant.Jelenleg csak ilyen bolti folyékony szappan meg jar mosogató van itthon és gondolom ez mind kettő ki van lőve.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
galaktikus #10625 üzenetére
Én még nem mertem bele kezdeni
-
Vanir
veterán
válasz
galaktikus #10424 üzenetére
Remélem a védőréteget is leszedted a talpról!
-
ribizly
veterán
válasz
galaktikus #10382 üzenetére
A teflon talpakkal mindenképpen jobban siklik, meg az nem is kopik el.
A gond egyedül, hogy jaffa abbahagyta a talp gyártást, így mindenkinek magának kell beszereznie (ebay, stb.) vagy legyártania magának a talpakat. Abban már nagyjából konszenzus van, hogy nem érdemes komplett talpat tenni a régi helyére, hanem inkább 4-5-6 kisebb (kerek) talpacskát.@(#10388) goamantra
Jött utána egy QCK+ Limited, de ami betette a kaput az a Kodiak Limited volt. Azóta minden mást eladtam és maradtam a "medvés" mellett. -
goamantra
tag
válasz
galaktikus #10384 üzenetére
egyesek beszámoltak szenzor (?) lekövetési problémáról (tracking issues) miután lecserélték az original talpat.
saját tapasztalatom nincs, de több helyen olvastam (jellemzően logi/zowie) ->itt a 203/Gpro ról van szó, id:
q: Are 'Hotlines' better than Hyperglides?
a: With the G Pro/203 having such low LOD, I actually noticed some slight tracking issues with the Hyperglides. Also, the hyperglides are actually a bit slower than the OEM mousefeet on the Pro.
I recently switched to the Hotline's and am liking them a lot. They have a smoother, slightly faster glide than OEM, and they are within .1mm of OEM's so LOD is unaffected.a: Also didn't like the Hyperglides, the height of them caused me having to increase my sens but I still couldn't adjust. Corepad's version are my favourite having tried all of them!
csak azért írom, ha esetleg ilyen előfordul, érdemes másfélét is kipróbálni.
-
Vanir
veterán
válasz
galaktikus #10384 üzenetére
A 0.28-ast a gyárira rakod rá, a 0.6-osnál pedig leszeded a gyárit, és annak a helyére. Utóbbit érdemesebb csinálni.
-
Vanir
veterán
válasz
galaktikus #10382 üzenetére
Borzasztó gagyik a Logitech gyári talpak, tényleg sokkal jobb utángyártottal. Corepad, Hyperglide, Hotline (utóbbi a legolcsóbb, Kínából, csak tőle) amiket érdemes nézegetni.
-
gtamate2
veterán
válasz
galaktikus #10371 üzenetére
aha jó
-
gunnyescobar
csendes tag
válasz
galaktikus #10366 üzenetére
Azt még azért vedd számításba, h a jelenlegi padod gyorsabb mint amiket kinéztél lehetséges utódként.
-
ribizly
veterán
válasz
galaktikus #10361 üzenetére
Én mindenképpen a Kodiak Limited-et venném, hogy őszinte legyek.
Beleszerettem. És bár ennek a szerelemnek a fele a design-nak tudható be, másra nem cserélném.
-
gunnyescobar
csendes tag
válasz
galaktikus #10363 üzenetére
Low sensire én mindenképp a nagyobb padot választanám (meg amúgy is
), főleg ha van hely az asztalon neki.
-
Vanir
veterán
válasz
galaktikus #10361 üzenetére
Inkább a HP Omen-t venném (a szám nélkülit, sima HP Omen a neve, 450x400-as az is), szinte teljesen ugyanaz, mint a Heavy, csak olcsóbb. Kodi limited is király, annak kicsit puhább/selymesebb a felülete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest