- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rhino666
addikt
Találtam még ebben az árkategóriában egy padot. Raptor P4. Ez mennyire számít jónak? Nem nagyon találtam róla tesztet, használ egyáltalán valaki ilyesmit, vagy biztosabb ha a Novánál maradok?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
N3v3r7and
tag
Van itt egyáltalán valaki aki próbálta valamelyik nova padot lézeres egérrel?
Most itt van nállam a killer, de a G5 csak késöbb jön. Eddig csak optic egérrel próbáltam.
Félek, hogy megjön és nem fog vele menni.
(bár az 1.1-es frissítés állítólag segít )
[Szerkesztve] -
Teofilus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám! Ma vettem egy Kensington zselés egérpadot, aminek ''különleges bevonatú'' a padja ''nagyobb precizitás'' érdekében, de az optikai egerem ide-oda ugrál rajta, ha kicsit gyorsabban mozgatom az egeret (dupla görgős fullos A4-tech egerem van, optikai, nem lézeres). A mocskos, redvás textilen meg tök jól, precizen elvan. Mi lehet a baj?? Szar az egerem, vagy csak lézeres egérrel lehet jól használni?? Légyszi segítsetek! 2100 Ft-ért vettem az Office Depot-ban ezt a xart...
Még az is lehet, hogy az a baj, hogy fekete, mert a világosabb színeket jobban szereti (a piros optikai fény is elhalványul ha valami világos cucc kerül alá, de ezen a feketén teljes gőzzel világít, mintha nem is érzékelné).
Itt van egy link a cucchoz: [link] -
Calibos
addikt
válasz Teofilus #661 üzenetére
Olvasgattam itt hozzászólásokat és volt rá példa amikkor egy egérpad egy egérrel nem illett össze. Ha a szövet padon műkszik az egered akkor azzal semmi gond!
LogiT MX518,- egy nagyon jó széria, plusz olvastam egy tesztet a drága egerekről, kicsit kiábrándító hogy mennyire nem érdemes bizonyos esetekben drága egeret venni! -
Rhino666
addikt
Lehet, hogy mégis egy fUnc 1030 lesz belőle. Mennyire szeretik a lézeres egerek (MX Revolution)?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
BigBear
senior tag
válasz Rhino666 #666 üzenetére
Ugyan nekem nem sima 1030-am, hanem Arche padom volt/van, de ment rajta minden, nem volt probléma optikai és lézeres egerekkel se. (MX Rev. is van)
Viszont - mint egyébként az összes műanyag pad - ez is kopik. Nálam a sima oldala nem bírt fél évet se, már a másikat nyüstölöm (illetve már tesó...). Sajna a műanyag padok ilyenek. Viszont tényleg nagyon-nagyon jó pad, talán a legjobb amivel találkoztam. -
whitezo88
nagyúr
mától icematet használok mx518cal, és kijelenthetem hogy nem hangos és nem hideg.
mivel volt aki korábban ilyet állított ha jól emléxem
[Szerkesztve] -
N3v3r7and
tag
Most tértem haza egy G5-el
Egyszerűen tökéletes
És a legjobb: tökéletesen működik a Nova Killeremmel, ami ugye csillogó műanyag.
Alapból rajta van az 1.1-es update. Setpointot még nem raktam fel, de minden jól megy.
Egyáltlán megéri felrakni?? -
janee_
tag
csáo szerintetek egy razer copperhead vagy egy razer deathadder egérhez meik lenne a legjobb egérpad vagy van valami teszt egérpadokrol köszi
''A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?''- Albert Einstein
-
[G@B]
tag
1ik havernak eXactMat ja van, razerrel, hyperglide skatez...jól csúszik, főleg ha felmelegedik a kezedtől meg a súrlódástól, csak sztem kicsi rajta a használható terület.furcsa alakja van,de sztem jó pad.de az icemat 2.0 jobbminden téren...nem kopik, jobban csúszik, stb....és nem sokkal drágább az e.mattól.
annyira gáz sztem tanácsot adni h mit vegyen a másik....mert nagyon szubjektív dolog...lehet h nekem nem tetszik a steelpad s&s , de valaki meg mást nem használna csak azt....attól függ ki miylen sense-el játszik, meg főleg kinek mi jön be...VR6 // by vw vento
-
janee_
tag
most nagy szenszel moszt egy mx 518-van egy Rhinocort pad alatta nem rosz mondjuk
a kövi egér amihez kéne deadhadder nem tom hogy mien szenszekl fogok játcani valoszinu hogy 800-1200 dpi
az icemat 2.0 az mennyire jo a razerek mellé?
ex és mantis között gondolkozom gondolom speed lesz akár meiket választaom''A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?''- Albert Einstein
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Egérpadot szeretnék vásárolni...le szeretném cserélni a képes magazint ami az MX1000-es Logitech egerem alatt van.
Kitételek: fekete vagy sötét szürke legyen, vékony, nehéz, és ne legyen túl drága. Ja, nem nagyon játszok, tehát nem HC gamer edition-re fáj a fogam.
Előre is köszi a javaslatokat!
[Szerkesztve]"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Gyok2
senior tag
3 itt felsorolt es javasolt egerpadot volt alkalmam probalni egy G7 + Hyperglide-dal.
Steelpad Qck - Jo kis pad, nem is draga, de nehez egerrel kicsit durva a felulet.
Nova /Killer - Ez is jo pad, nem tul hangos, de ez se korcsolyapalya. A kicsi olcso, a nagy nem.
Func Archetype 1030 sUrface - Ez viszont korcsolyapalya /a sima fele/, de hamar elkopik es jo draga, viszont lehet, hogy a Hyperglide kemeny felulete koptatta el, a Logitech puha talpai lehet jobban kimeltek volna.
Ha mar felmerult
1. fekete, vekony, gumirozott
2. szurke-ezust, vekony, gumi alju
3. fekete, kicsit vastagabb, gumitappancsos tobbe-kevesbe stabil.
[Szerkesztve]Tiszta Windows rendes ház
-
Oliverda
félisten
-
Djuree
félisten
Terratec mystify razer boomslang 2100
ehhez kellene a hozzá való eredeti egérpad. tudja valaki hol tudom beszerezni és mennyibe kerül?
vagy esetleg van valami jó alternatíva?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dDiego
aktív tag
Hello!
Tudtok mondani valamilyen módszert, amivel nem károsítom az egérpadomat, de mégis normálisan meg lehet tisztítani?
Mantis speed-ről van szó és néhol már olyan retkes, hogy akad rajt a Copperhead.báránybőr = juhhéj
-
Djuree
félisten
Q-pad milyen lenne egy Razer Boomslang 2100-al?
Amúgy mindenki a pixelt ajánlgatja, pedig a redtowerben olcsóbbak a dolgok, és van is akkora választék...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nahat
tag
És milyen igazad van. Mármint a redtower témában. Erről én eddig miért nem tudtam? Sokkal korrektebb árak.
A Razer Boomslanghoz még nem volt szerencsém. Nem tudod véletlenül mik azok a méretjelzések a redtower árlistájában, hogy mondjuk H méretű qpad?''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
nahat
tag
válasz slayer006 #699 üzenetére
Köszi
A ''H'' betű zavart meg, mert eddig a legkisebbet ''S''-nek ismertem, de értem már, H mint highsens, jogos. Pont mx518 alá volna érdekes, esetleg mással is próbáltad? Jelenleg steel qck van alatta, de most már szeretném ha valami jobban csúszós kerülne alá. Írtad, hogy 1 éve használod már, nem kopik esetleg? Közepe?''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest