- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Benéztem... olyannyira, hogy meg is vettem. Az eladó nagyon rendes volt, egy kis plussz összegért le is szállította nekem.
Na de a monitor, ez a Sony F-520 valami fantasztikus. Nemigaz, hogy milyen kép van rajta. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Az eladó aztán mondta is, hogy nagyon baráti ár volt ez a 26e, szerintem is, mert ez a monitor a legjobb a világon. -
Sawa_1
csendes tag
''Hogyhogy 2-3-4 évig??? Egy CRT, akárcsak egy TV nem 4-5 évre készül, hanem 15-20.''
Az nem érdekes, mennyi időre ''készült'', engem csak a gyakorlat érdekel, az pedig azt mutatja (láttam már elég sokat), hogy kb 4-5 év után minden CRT fakul, homályosodik stb. Az egy dolog, hogy működőképes marad, bírja a 100 Hz-et 1280*960-ban, és ha eljátszol a brightness/contrast-tal, akkor nem folyik ki a szemed, de tegyünk már melléjük egy új monitort, aztán lehet sírni vagy röhögni, igény szerint. Szóval elhiszem, hogy nagy biznisz a használt 21-esek forgalmazása (mert aprópénzért meg lehet szerezni őket), de azért ne szédítsük itt az embereket. -
macikos
addikt
''a 21es nagyoktol félek.. nem öregszik el a képcső? fogja bírni még minimum 2-3-4 évig?''
Hogyhogy 2-3-4 évig??? Egy CRT, akárcsak egy TV nem 4-5 évre készül, hanem 15-20. Az már más kérdés, hogy van 1-2 olyan, amelynél megadja magát valami, de ezek jellemzően típushibák, mint az Eizo-nál a sorkimenő elhalálozása, de le kell szögezni, hogy ezek nem törvényszerűek. Több ismerősömnek is van régi Eizo monitora, amely már jócskán 10 év körül van és tökéletesek.
A másik, meg hogy mondod, hogy van egy 1998-as Daewoo monitorod. Nem azért, de ha az a monitor, ami anno ~30.000 forintért kibírt neked 8 évet (és még mindig megy), akkor gondolj bele, hogy egy csúcskategóriás 21''-os monitor, ami újonnan 2-3-4 százezer!!! forintba került meddig bírhatja és ami fontosabb, mit nyújthat számodra.
Szerintem vegyél egy profi 21''-os CRT-t. Mint írtad, úgyis átkell rendezni a szobádat ha 19''-ost veszel, akkor már inkább legyen egy 21''-os.
Döntsd el, hogy a lyukmaszk vagy a rácsmaszk szimpatikusabb neked. Én speciel mindkettővel kivagyok békülve.
www.marseus.hu
www.makrotex.hu
Ebbe a két boltba nézz körül. A kiválasztott modellből többet is nézzél meg, hogy a legjobbat válaszd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest