- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
RAM nélkül, ha a fejeden forogsz, akkor sem fog elindulni a masina, úgyhogy az hogy, nem a RAM rossz elég nyilvánvaló volt eddig is. Ha bootol(t) a gép akkor tuti "látja" a memóriát(legalább az egyiket, ha több van benne), ha olajos, ha nem.
A WD-40 minden csak nem szilikon, bár nem ismert a pontos összetétele(üzleti titok). Ha mindenképp meg akarod tisztítani tőle a memóriafoglalatot, mondjuk próbálhatsz alkoholt, de jobban jársz féktisztító spray-vel(mondjuk ebből van többféle, meg kell nézni mi van ráírva, pontosan mire is jó, esetleg összetétel). Azért ezzel csak óvatosan, előbb ki kell próbálni valahol egy icipici mennyiséggel, nem e viszi le az egész memória foglatot(meg a fél alaplapot) is az olajjal egyetemben
Aztán még jöhet a kontakt spray, talán ez a legszerencsésebb megoldás, ez kimondottak elektronikákhoz van, így nem fogja feloldani az alaplapodat(elvileg). Persze ezt is ki kéne előbb próbálni valahol, jobb az óvatosság.
"Még a egy másik kábel kéne. Azzal kipróbálnám, de ennyi."
Ezzel kellett volna kezdeni, illetve másik géppel kipróbálni a monitort. Még a kukázás előtt szerintem egy szerelőnek is mutasd meg, lehet hogy egy kis apróság a hibája. Nekem pár éve(vagy 6) volt hasonló problémám egy monitorral(egy 22"-os pro volt, ami akkor 300K volt, de ez a lényegen mondjuk nem változtat), azt nem mondom, hogy ki akartam dobni, mindenképp javítás lett volna, kerül amibe kerül, csak épp nem akartam rákölteni még akár 30+ ezret, de aztán kiderült, hogy csak egy 10 Forintos biztosíték szált el benne. Szerintem azóta is megy a mostani gazdájánál. Persze az is igaz, hogy egy ilyen monitor manapság max. 15k, a tiéd meg úgy 5, szóval ha ennél több a javítás akkor felejtő.
-
goyo206
senior tag
Másik monitor, vga, esetleg kábel nincs kéznél esetleg? (ha nincs, akkor próbáld ki- és visszatenni a VGA-t, v. csak a csatlakozót hátul átdugni...)
(bár szerintem ha kiírja, h. no signal, akkor a monitor jó. Nekem is szokott ilyesmi lenni, nekem az alaplap és a VGA nem szereti egymást, így néha makacskodnak, de ez szerintem egy teljesen más jellegű probléma lesz!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest