- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
válasz
soldi3r #4145 üzenetére
Tényleg, ha már témánál vagyunk, esetleg valaki nem tudja hétköznapi nyelven kifejteni, h. mennyivel jobb (ha jobb), ha BNC-vel csatlakoztatom a monitort? Azt hallottam, h. a D-Sub15-ös csatiból a 14-es tű eltávolításával WIN7 esetén lehet állítani egyedi felbontást. Az átalakítós kapcsolat esetén is szükséges ez a művelet?
-
goyo206
senior tag
válasz
soldi3r #4139 üzenetére
Nem vészes! Végül is a 3. emeleten lakom, magas földszinttel, szóval... Cipeltem már föl pár szép "kis" darabot, igaz először úgy voltam vele, ezt csak egyszer kell kibírni, aztán többet sohasem mozdítom!
Erre tessék, most itt van 3 db, de még mindig nem elég!
Mindig jobb-jobb, stb.! Szóval azért még egy iiyamát szívesen letesztelnék a jófélék közül! -
goyo206
senior tag
válasz
soldi3r #4133 üzenetére
Én csont nélkül elhiszem!
Hál' Istennek nekem nincs ilyen problémám, igaz a "fél" szobát elfoglalja, de nem gáz! Német lomosban vettem egy régi (talán zongora-, v. tervezői-, v. nem is tudom, h. milyen) asztalt, külön lehet állítani az alsó és külön a felső lap magasságát, a felső dönthető is és jó nagy lapja van, amin kényelmesen elfér 21-22"-os CRT, de szerintem még a full extrás 24"-os SONY GDM-FW900-as is ideférne, csak nem hiszem, h. találok, ha meg igen, akkor úgysem lesz éppen pénzem rá...
Hol lehetne egy olyan szépséget megcsípni szerintetek? -
goyo206
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest