- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
AMDaZERG #4006 üzenetére
sajnos nem tudom áttenni máshova, mert már így is elég szűkén vagyok a helynek. ez sajna kilőve.
de az lesz szerintem ha bedöglik, akkor veszek egy másikat, max 30 ezerért. bár ez legyen a legvége, addig meg marad ez, végül is a sípolás annyira nem zavaró, hála istennek nem folytonos.
köszönöm. -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
AMDaZERG #4004 üzenetére
köszönöm, a választ
ha a sor kimenő az, akkor az nagy probléma??
a frekvencia fix 85-ön van, mikor milyenje van akkor csinálja. bár olyan is szokott lenni, hogy netezés közben "görgőzöm, mozdul a kép és minden moccanásra sípol egyet, azt nem tudom, hogy milyen fénynél hogyan reagál, mert mondom, mikor milyenje van..
olyan is szokott lenn, hogy bekapcsolom a gépet meg a monitort és a bekapcsolást jelző fényem a monitoron csak villog és nem jelenik meg semmi kép, újra indítom a gépet és akkor már jó, ez mi lehet esetleg? olyan mintha nem kapna jelet a vga-ból.
szerinted?
köszönöm válaszod.
a te kérdésedre sajna nem tok mit írni -
AMDaZERG
csendes tag
válasz
AMDaZERG #4001 üzenetére
Ahogy olvasgatok az lehet a gond, hogy már öreg a képcső és előjött a világosodás?
A fényerőt le kell vennem, a kontrasztot jól fel kell nyomnom, ekkor jó a kép.
Ezzel akkor lehet valamit kezdeni, vagy várnom kell a halálát?
A készüléket ma vásároltam, mondván lecserélem a Samsung 765MB-t, de számomra kizárólag csak CRT felel meg, mert képekkel foglalkozom és nem mindegy mit látok a monitoron és mit kapok a laborból.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest