- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG
csendes tag
válasz
Fr@nkieWilde #4005 üzenetére
Nem kizárt az sem, hogy az elektromos feszültség nem megfelelő, de az sem kizárt, hogy teljesen hülyeségeket írok.
Azonban ha azt megteszed, hogy egy olyan hálózati leosztásba dugod a készüléket, mely nincs annyira terhelve lehet nem fog sípolni. Ezt érdemes lehet kipróbálni.
Azt is megpróbálhatod, hogy lejjebb veszed a frekvenciát és megnézed mit reagál erre.
A gép indulási zavarra nem nagyon tudok mit mondani, de ismétlem nem vagyok villanyszerelő csak olvasgattam a témában.
Remélem mielőbb megoldódik a problémád. Ha a sorkimenő hibás cserélni kell sajna, de nem tudom mennyibe kerül. Talán nincs értelme javíttatni sem, mert már igazán olcsón vásárolható monitor (használtan) bár fenn áll annak a veszélye, hogy az is hibás.
Szerencse kérdése. -
AMDaZERG
csendes tag
válasz
Fr@nkieWilde #4000 üzenetére
hm...
Valószínűleg a sorkimenő hangját hallod, de annyira nem értek hozzá csak beleszólok.
Magasabb frekvencián hallod csak, vagy alacsonyabbon is?
Esetleg még azt is megfigyelheted, hogy erős fénynél hallatszik inkább, vagy a sötét képeknél is.
Én minden esetre a sorkimenő hangjára tippelek, de mint írtam nem vagyok szakember -
AMDaZERG
csendes tag
válasz
AMDaZERG #4001 üzenetére
Ahogy olvasgatok az lehet a gond, hogy már öreg a képcső és előjött a világosodás?
A fényerőt le kell vennem, a kontrasztot jól fel kell nyomnom, ekkor jó a kép.
Ezzel akkor lehet valamit kezdeni, vagy várnom kell a halálát?
A készüléket ma vásároltam, mondván lecserélem a Samsung 765MB-t, de számomra kizárólag csak CRT felel meg, mert képekkel foglalkozom és nem mindegy mit látok a monitoron és mit kapok a laborból. -
AMDaZERG
csendes tag
Sziasztok!
Lehet vak vagyok, de nem találtam arról infót, hogy létezik Sony G520, mely csak két darab régi hagyományos csatolófelülettel lenne ellátva, hanem BNC és VGA csatoló felülettel lévő képeket láttam.
Normális dolog ez így?
Amúgy a monitorral nincs különösebb gondom, bár az kicsit fura, hogy sRGB-re állítva nem igazán használható a képe, mert teljesen fakóra vált. Erre van valami megoldás?
Netán ha érkezik választ azt előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest