- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
laci503 #2474 üzenetére
keresőbe beírod hogy "táp" szerintem kidobja majd,hsz-ek alapján ahova a legtöbbet írnak. vagy a VGA topijába,de inkább a táp.
Állítólag átvált kétszer 8x-ba. Ezt nem tudom,nem nagyon néztem,de hogy szaggatott a game 4890 CF-el az hót ziher. Még csináltam Crysis tesztet is P35 VS. P45 VS. X48. mondani sem kell hogy az X48 ütős volt. -
Laraxior
titán
válasz
laci503 #2472 üzenetére
táphoz nagyon nem értek mi mit bír el. Lehet hogy elvinné,max ha nagyobb a tuning akkor lekapcsol,viszont a lapodban az 5970 jó választás igen. használj egy slotot,az alsót max PhysX kártyának.
Szólok hogy vannak itt akik válltig állítják hogy annak bizony elégnek kell lennie.
Matematikailag elég is volt a 4890nek a sávszél. Csak éppen a gyakorlatban nem.
Jut eszembe kis javítás. az alsó slot 8x-os sebességű. P35-ben van 4x.Sorry.
Sebaj..4x,vagy 8x..mindegyik kevés -
Laraxior
titán
válasz
laci503 #2470 üzenetére
P45ben nem ajánlatos CF-et építeni,főleg nem ilyen erős VGAkból. az alsó slot 4x-es,míg a felső 16x. Eléggé nagy lenne a sebességcsökkenés. Én P35-el,P45el is próbálkoztam,és csak egy 4890CF-el...sajna az is túl erős volt ennek a sávszélnek. Még egy Modern Warfare 2 is szaggatott,mert az alsó VGAt használta. ha meg kikapcsoltam a CF-et,akkor jó volt,mert a felső lett az elsődleges...csak akkor meg minek alulra?
X38-x48-x58. Ezekben van legalább két 16x PCI-E csatoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest